-0.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Polaris M Holding Costinești: Programul de distribuire a pubelelor negre și galbene pentru ziua de 𝟎𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑

spot_img

Trebuie citit

𝟎𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐄𝐦𝐢𝐥 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐓𝐚𝐥𝐢𝐚𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐮𝐳𝐞𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐓𝐚𝐥𝐚𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐚𝐧 𝐕𝐮𝐢𝐚, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐀𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐕𝐥𝐚𝐢𝐜𝐮, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝𝐚̆, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢.

Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pe cea a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.

Dacă nu sunteți acasă în momentul livrării pubelelor, puteți veni să le preluați de la sediul nostru din 𝐬𝐭𝐫. 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐧𝐫 𝟏𝟔, 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬̗𝐭𝐢. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 𝟎𝟕𝟐𝟖 𝟐𝟖𝟏 𝟔𝟖𝟗.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

𝐂ă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal.

În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale care nu se pot recicla.

Presați/tăiați/striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

POLARIS M HOLDING

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri