0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Deputatul Focșa, mesaj dur despre „importul” de forță străină de muncă

spot_img

Trebuie citit

„În loc să aducem românii noștri acasă, generalul Ciucă, aduce forță de muncă cu sutele de mii din Asia!?

Toată conducerea României, o adunătură de cozi de topor și trompete ale globaliştilor ce susțin Planul Kalergi. Planul Kalergi, genocidul popoarelor europene, asta înseamnă!

Klaus Iohannis, președintele României, se lăuda pe Facebook în martie 2020 cu primirea Premiului European Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020: „Sunt onorat să primesc astăzi Premiul European Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020 (s.n.), pe care mi l-a înmânat Alteța Sa, Prințul Nikolaus von Liechtenstein, în prezența unui bun prieten al României, președintele PPE, Donald Tusk. Richard von Coudenhove-Kalergi a fost un vizionar, care a lansat ideea unei Europe unite și a inspirat acțiunea părinților fondatori ai proiectului european de astăzi. (s.n.) Acordarea acestei distincții este, mai presus de orice, o recunoaștere a rolului României în Uniunea Europeană și a atașamentului profund al românilor față de valorile europene, democrație, stat de drept, independența justiției și continuarea luptei împotriva corupției.”

În contextul invaziei musulmane a Europei, în curs de desfășurare, credem că este necesar să reamintim cine a fost acest Coudenhove-Kalergi și care a fost planul lui pentru Europa.

Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil și că este vorba de un fenomen dictat de conjunctura economică. Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene.

Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană. În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

Cu instaurarea fascismelor în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill şi a unor ziare ca şi New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite.

ESENŢA PLANULUI KALERGI

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.” Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă.

Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Revenind la Ciucă, în ultima ședință de guvern, aflăm că acesta a dat ordin lui Bogdan Aurescu, ministrul MAE, să „importe” nici mai mult nici mai puțin decât 100.000 de oameni din India, Nepal și Bangladesh. Aurescu deja se laudă că, la Dhaka, Bangladesh, deja a reuşit să acorde peste 5.400 de vize de muncă şi avem în pregătire o misiune similară în Nepal, pentru că Bangladesh, Nepal, India sunt sursele de forţă de muncă străină cele mai importante”, a spus Bogdan Aurescu în şedinţa Executivului.

Ministrul de Externe a fost întrerupt de premierul Nicolae Ciucă: „Avem nevoie să intensificăm această activitate, pentru că solicitarea de la mediul de afaceri este de aproximativ 100.000 de oameni…(…) Pentru a putea să asigurăm funcţionarea multor afaceri”.

Afacerile cui, trădătorilor?!

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri