24.4 C
Constanța
vineri, 22 septembrie 2023

În sfârșit: Eduard Martin și Polaris, achitați după ani de procese!

spot_img

Trebuie citit

După ani de zile de procese, expertize, sechestre, arestări preventive și amânări succesive ale pronunțării, Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României s-au pronunțat în sfârșit în dosarul cunoscut generic Polaris.

Principala veste e că omul de afaceri Eduard Martin, care și-a clamat în permanență nevinovăția, a fost achitat. Ca și societatea de salubrizare Polaris M Holding, pe care o conduce.

„Achită pe inculpatul MARTIN EDUARD STELIAN pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de la abuz în serviciu și pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, achită pe inculpata S.C.POLARIS M HOLDING S.R.L. (…) pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.”

Din păcate pentru ei, veștile nu au fost la fel de bune pentru fostul primar al Constanței, Radu Mazăre și omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnați fiecare la câte 5 ani închisoare cu executare. Amândoi se află în prezent în detenție, în România, respectiv Italia. Fiecăruia i se va aplica o majorare cu o treime la pedepsele de aproape 10 ani pe care le are fiecare de executat.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri