21.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Focșa – AUR Constanța:  „Ministrul justiţiei face lobby aşa-zisei Biserici Sataniste din România!”

spot_img

Trebuie citit

DumitruViorel Focșa, deputat AUR Constanța, a luat atitudine în privința modului în care   ministrul Justiție, Cătălin Predoiu, face  lobby unei aşa-zise Biserici Sataniste din România.

În fapt, Ministerul Justiției l-a invitat la discuții pe tânărul Cosmin Olteanu, liderul Bisericii Sataniste, pentru a-i oferi sprijinul, în vederea promovării valorilor pe care acesta le reprezintă. „Ministerul Justiției din România a eliberat rezervarea denumirii pentru Platforma Pagan Acceptance. După mai bine de 3 ani de funcționare PPA își ia personalitatea juridică și se federalizează față de Asociația THE NEW PAGAN DAWN. Azi încă un pas pentru păgâni”, a fost mesajul funcționarului public satanist, care s-a declarat extrem de fericit.

În 2016, tânărul se declara încântat de faptul că tot mai mulți tineri se roagă la Satan și, după apariția unui articol pe www.spynews.ro, s-a oferit să explice cum funcționează religia sa, prezentă, mai nou, în primăriile din țară și în Guvern.

Dumitru-Viorel Focșa a  contestat numirea prietenului lui Cosmin Olteanu la vârful instituției care se ocupă de copiii din centrele de plasament, pe motiv că respectivul a organizat parada LGBT anul trecut.

În plin Post al Paştelui, loveşte în Biserica Ortodoxă Română, dar şi în celelalte confesiuni creştine

Deputatul AUR Constanța a adresat o interpelare ministrului Justiție, Cătălin Predoiu, acuzându-l că  face  lobby unei aşa-zise Biserici Sataniste din România.

 “Am trăit s-o vedem şi pe-asta! Ministrul justiţiei face lobby aşa-zisei Biserici Sataniste din România. Aşa se traduce invitaţia la dialog pe care domnul Cătălin Predoiu i-ar fi adresat-o unui tânăr rătăcit, al cărui nume nici măcar nu merită pomenit, în vederea promovării valorilor sataniste în România. Valori sataniste, atenţie!

Mă gândeam că domnul Predoiu are treburi mai importante, cum ar fi promovarea Legilor justiţiei şi a legilor de modificare a Codului penal, respectiv a Codului de procedură penală, astfel încât acestea să fie adoptate de Parlament până la data de 31 martie. Anul acesta, nu la anul!

Dar nu reforma justiţiei este prioritatea ministrului, în speţă, aşa cum bine au observat colegii de la USR, ci legalizarea satanismului în România este prioritatea Dumnealui.

Stimate domnule sinistru – căci vi se potriveşte mai bine această denumire -, pentru religia creştină, indiferent de confesiune, satanismul este echivalentul unei ameninţări de tip terorist. Legalizarea oricărei forme de organizare de tip satanist, în România, este similară cu legalizarea unor celule de tip ISIS sau Al-Qaeda, acestea fiind gata oricând să atace religia creştină şi pe practicanţii ei.

Este inadmisibil cum vă găsiţi timp pentru a dialoga cu toţi dezaxaţii, dar cu cetăţenii nedreptăţiţi de justiţia română pe care o conduceţi, nu. Este inadmisibilă diligenţa cu care ministerul pe care îl conduceţi a eliberat rezervarea denumirii pentru Platforma Pagan Acceptance, în timp ce reforma justiţiei aşteaptă.

Domnule sinistru Predoiu, în anul 2014 îi atrăgeaţi atenţia domnului Victor Ponta, de la ortodox la ortodox, că nu este corect să implice Biserica Ortodoxă în campania alegerilor parlamentare.

Vă întreb, dacă Ponta nu era un bun creştin, atunci cum este acel ministru al justiţiei care facilitează apariţia bisericii sataniste pe teritoriul României? Cum se numeşte acel ministru care, în plin Post al Paştelui, loveşte în Biserica Ortodoxă Română, dar şi în celelalte confesiuni creştine? Oricum, numai creştin nu se numeşte!

Ce speranţe să mai avem de la o justiţie condusă de un individ care face culoar satanismului în România? Niciuna!

Ar trebui să vă fie ruşine de părinţii care v-au dus la botez, domnule ministru, de duhovnicul pe care îl aveţi şi la care cred că nu aţi mai fost demult, dar mai ales ar trebui să vă fie ruşine de Mântuitorul Nostru, Domnul Iisus Hristos. Acum, în Postul Paştelui, ne pregătim sufleteşte să ne apropiem de Sărbătoarea Sfântă a Învierii.”, a transmis Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri