16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

„Da! Cine mănâncă poporul să meargă la cremenal!”

spot_img

Trebuie citit

„Nu peste tot s-a realizat „marea” alianță PNL-USR-PLUS, așa cum o vedeți acum la nivel central, deși și acolo sunt probleme. Avem mari probleme în țară, unde ai noștri nu reușesc deloc să se înțeleagă cu cei de la USR-PLUS.

Totul pornește de la bani, asta e realitatea. Uitați-vă ce se întâmplă la Iași, la Sectorul 1 și acum și la București. E foarte greu să te înțelegi cu cei de la USR-PLUS, oricât de mult ne-am dori noi să salvăm niște aparențe.”

E declarația halucinantă a unor lideri PNL – cum altfel, decât sub protecția anonimatului? Pe vremea mandatului Băsescu, ăla vorbea de „alianțe toxice”. Cum ar putea fi însă numită aceasta de acum, pe spatele românilor?!

”Politologul” Cristian Pârvulescu, inflexibilul care cândva intra în direct la TV Neptun să-l laude pe Nicușor Constantinescu, opinează că e vorba de ciocnirea dintre un partid învechit, PNL, și USR, un partid „anti-sistem”. Nenea Iancu ar fi spus despre respectivul „Iaca, niște papugii… niște scârța-scârța pe hârtie! ’I știm noi! Mănâncă pe datorie, bea pe veresie, trag lumea pe sfoară cu pișicherlîcuri… și seara… se gătesc frumos și umblă după nevestele oamenilor să le facă cu ochiul”. Partid „anti-sistem”?!? E scris adânc. Nu pricepi? Vezi cum vine vorba lui: să nu mai mănânce nimeni din sudoarea bunioară a unuia ca mine și ca dumneata! Să mănânce doar tovarășii de afaceri ai lui Vlad Voiculescu.

Pentru că miza scandalului votului pe bugetul Primăriei Capitalei o reprezintă administrarea unei sume uriașe de bani: 355 de milioane de lei. Concret, e vorba despre bugetul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) care este controlat exclusiv de către primarul general. Pe de altă parte, USR pare să-și fi „adjudecat” conducerea  a 11 (unsprezece) spitale bucureștene, de parcă ar fi vorba de funcții la organizația județeană de partid. Ei, care cereau depolitizare și fără penali în funcții publice!… Au politizat oficial, prin Ordonanță, până și funcția de Prefect, care era funcționar public!

Pentru că amicul lui Vlad Voiculescu, viceprimarul PLUS, nu a primit atribuțiile și dreptul de semnătură de la primar, consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului. E o răfuială a fostului ministru al Sănătății cu Nicușor Dan, pornită din momentul în care Nicușor nu l-a acceptat ca viceprimar.

Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptați cu mafia din sănătate?!?

Senator Felix STROE

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri