7.4 C
Constanța
miercuri, 22 martie 2023

Chițac bănuiește că otomanii au construit bulevardele Constanței… prost

spot_img

Trebuie citit

În municipiul Constanța se reabilitează câteva din bulevardele principale, cum ar fi Alexandru Lăpușneanu și 1 Mai. Pe lista de așteptare se află și I.C. Brătianu.

De pe toate vor dispărea locurilor de parcare. Este vorba de câteva mii. Acest lucru va duce la o problemă mare, mai ales pe bd. Lăpușneanu. Oamenii nu vor mai avea pur și simplu unde să-și lase mașinile.

Primăria afirmă că va construi o parcare în zona Casa de Cultură și că a identificat spații în Inel II pentru noi parcări. Ani Merlă, directoare în primărie de pe vremea lui Mazăre, a spus că în Inel II „vor fi realizare parcări pentru rezidenți.” Nu ne spune și unde, când vor fi gata și câte se vor construi.

Primarul Vergil Chițac a declarat, în cea mai recentă ședință de consiliul municipal, că proiectul de pe IC Brătianu „este în concordanță cu planul de mobilitate urbană durabilă pe care l-am votat în Consiliul Local. Și l-a asumat toată Constanța. Altfel nu puteam să primim finanțarea.

Edilul liberal a mai spus că de vină este… Turcia.

„Nu confundați orașele din Transilvania, Banat, care au fost făcute după o arhitectură acum sute de ani, când în zona aia stăpânea Imperiul Austro-Ungar… De-aia ele sunt avansate că nici nu au probleme cu cadastrul față de noi… Nu comparați bulevardele de acolo, care au fost construite cum au fost construite, adică foarte bine, cu cele din Constanța, care, mă rog, ne place, nu ne place, a avut o influență mai turcească, să zicem. Asta este.”

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri