35.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Concert IRIS pe plajă, anulat și neautorizat din cauză de… Neversea!?

spot_img

Trebuie citit

În perioada 7-10 iulie are loc chilabaua numită Neversea. Se pare că alte evenimente alternative nu sunt agreate de autorități, în aceeași perioadă. Cel puțin, nu pe plajă.

Pe 9 iulie a.c., pe plaja hotelului Dorna trebuia să aibă loc un concert IRIS – Nelu Dumitrescu. Ar fi destul să spunem IRIS, pentru că, oricât de important e și oricât l-am iubi noi pe Cristi Minculescu, trupa pe care o conduce, împreună cu alți doi foști membri, nu mai are dreptul să poarte, juridic, acest nume de glorie.

Și, deși plajele sunt administrate de Apele Române, evenimentele care au loc pe plaje trebuie autorizate de Direcția… Evenimente a Primăriei Constanța. Or, acest eveniment – cu toate că scena era amplasată demult acolo – nu a primit aprobare!

Impresarul trupei, Zorin Negru, ne-a declarat de la Timișoara că a fost anunțat sec de organizator, un domn Bogdan, că… nu e voie. Motivul oficial nu există. Deși, ar putea fi legat de scandalul organizării luna trecută a festivalului Bikefest, până dimineața, în dreptul Phoenicia Resort. Atunci s-a putut, cu toate protestele turiștilor cazați acolo. Acum era vorba doar de un concert de o oră jumătate, la o oră decentă.

Dar mai interesant este că motivul neoficial invocat – pe care nu-l va confirma nimeni – este… suprapunerea cu Festivalul Neversea. Nu cumva să fie deranjat marele eveniment cu alte „prosteli”. Doar-doar, rockerii vor fi ademeniți să dea două sute de euro pe bilete, să danseze bumpți-bumpți. Dar unde e plaja Dorna și unde e Neversea?!?

Liderul trupei IRIS, Nelu Dumitrescu și basistul Tibi Duțu, constănțean de-al nostru, au refuzat din eleganță să comenteze incidentul.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri