18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Copii uciși de părinți. Din nepăsare și inconștiență

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Într-o discuție cu ChrisPy, am căzut de acord asupra cauzelor care au dus la tragedia de la Cobadin. În care două fete și un băiat au murit, aflându-se în mașină cu un mic ticălos, în devenire, prea tânăr să aibă carnet de conducere, dar suficient de nemernic, cât să aibă deja dosar penal, pentru aceeași faptă.

Canalele de știri spun că șoferul… Care șofer?!? Ca să fii șofer, trebuie să fi făcut o școală de șoferi și să fi luat un examen. Nu șofer – infractorul, delicventul juvenil, criminalul.

Și, nici măcar el, care acum e ținut în viață doar de aparate, nu e vinovat de producerea accidentului. Ci părinții lor – al TUTUROR copiilor aflați în mașină.

Ca și în cazul celor doi demenți minori, care au incendiat un bloc, în parcarea subterană din Constanța: care părinți, sănătoși la cap și responsabili, își lasă copiii de bezmetici pe afară, la unu jumate noaptea?! Întreb în cunoștință de cauză: nici eu, nici TOATE cunoștințele mele nu-și lasă copiii să iasă din casă seara, după o anumită oră. Dar poate trăiesc eu într-o lume prea civilizată… Ce să caute la ora aia pe stradă?! Cine își lasă plodul, după ce are deja dosar penal pentru accident cu scuterul și conducere fără permis, să mai iasă pe-afară și să fure cheile unei mașini?!?

O să spuneți că poate părinții erau plecați la muncă, în străinătate, poate erau în pușcărie, poate erau deja beți, la ora aia… Sau, și mai plauzibil, pe părinți erau iresponsabili și-i durea în cur de ce fac loazele lor, la pubertate. C-așa-i la țară, vor spune alții.

Ei, atunci, shit happens.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri