-0.6 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

S-a închis orice discuție despre Neversea 2021!?

spot_img

Trebuie citit

Deunăzi am reauzit un banc cinic, care are legătură ce ce vom spune mai jos…

Cică în fiecare zi, un tip sună pe telefon acasă la Dragnea și cere cu el. „E la pușcărie”, i se răspunde. Și el tot sună. Până la urmă, e întrebat cu exasperare: „Dom’ne, da’ dumneata nu înțelegi că E LA PUȘCĂRIE?!?” Ba da, face, individul, da’ nu mă mai satur să aud chestia asta!

Mă rog, unii au satisfacții din orice nenorocire. Acuma: citesc în Tomis News că e EXCLUS ca mega-evenimente ca Neversea și Untold să mai aibă loc anul ăsta:

„Testul este un test de moment, asta înseamnă testez acum, dar asta nu înseamnă că, după două zile, persoana nu este pozitivă, sau după 3-4 zile. Vă dați seama, când spuneți ca lumea să vină cu teste și să le prezinte, eu vă spun că va fi foarte greu de gestionat acest lucru. Am văzut că inventivitatea este foarte mare. (…)

Întrebat despre posibilitatea introducerii testării obligatorii, el a arătat că aceasta nu intră în responsabilitatea sa, dar a opinat că „foarte multă lume va fi nemulţumită” în cazul introducerii acesteia, pentru că ar putea considera această măsură o îngrădire. „Nu ştiu nicio ţară care face asta. Arătaţi-mi o ţară din Europa care face acest lucru: “că vă lăsăm să faceţi totul dacă sunteţi testaţi”. Dubaiul a făcut asta, a deschis turismul din noiembrie şi până acum de 4 ori a crescut numărul cazurilor. (KISS au avut concert acolo, de Revelion – n.n.) Dacă impui testarea respectivă, dacă ştii că nu rezolvă sută la sută problema, înseamnă că ai mai luat o măsură care nu rezolvă sută la sută problema. Trebuie văzut care este impactul ei.”

Întregul articol, aici.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri