7.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

Primarul PNL din Valu lui Traian, acuzat că l-a bătut pe șeful poliției locale

spot_img

Trebuie citit

Florin Mitroi, primarul PNL al localității Valu lui Traian, județul Constanța, l-ar fi bătut pe șeful poliției locale, Iancu Fulina, în biroul viceprimarului Iulia Iurea, scrie publicația Rise Project, care publică o înregistrare audio a conflictului.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 3 februarie, la ora 12:30. Iancu Fulina se afla în cabinetul viceprimarului când edilul, care conduce comuna cu 12.000 de locuitori din 2004, a intrat nervos, împreună cu șoferul său, și l-a luat la palme. Victima a înregistrat momentul.

Conflictul dintre cei doi s-a acutizat în ianuarie, când primarul l-a acuzat pe Iancu Fulina că a făcut o plângere penală anonimă împotriva lui. Polițistul local susține însă că nu are nicio legătură cu sesizarea respectivă și că primarul i-a făcut plângere, la rândul său, pe motiv că ar fi sustras documente confidențiale din instituție. Înainte de episodul violent, Mitroi îl sancționase administrativ pe Fulina, detașându-l disciplinar în funcția de șef Birou Relații Publice și Presă/ Cultură/ Minorități până la finalizarea anchetei. Contactat de Rise Project, edilul Mitroi a refuzat să vorbească despre incident: „Îmi pare rău, dar nu vă pot da nicio declarație, pentru că există o anchetă în curs, legată de domnul Fulina”.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri