16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Activitatea la Delfinariu Constanța se suspendă pentru o săptămână

spot_img

Trebuie citit

Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au transmis un mesaj, la sfârșit de sezon estival, pentru a le mulțumi turiștilor și constănțenilor ce au vizitat și au asistat la reprezentațiile delfinilor în aceste luni.

Astfel, aceștia transmit faptul că activitatea la Delfinariu va fi suspendată pentru o săptămână, începând de joi, 9 septembrie a.c., pentru „vacanța” celor doi delfini Ni Ni și Chan Chan. Binînțeles se pot vizita în tot acest timp Mocrorezervația, Planetariu și Acvariul de pe faleza Caino.

Am trăit împreună cu voi, prietenii noștri, un sezon estival extraordinar, în care numărul de vizitatori a depășit așteptările noastre. Ni Ni și Chan Chan vă mulțumesc tuturor pentru aplauze și pentru căldura cu care i-ați întâmpinat de fiecare dată. După numeroase reprezentații, a venit momentul unei binemeritate vacanțe și pentru cei doi delfini. Așadar, începând de astăzi, timp de o săptămână activitatea Delfinariului va fi suspendată. Vă așteptăm cu drag în continuare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, unde puteți vizita Microrezervația, dar și Planetariul. Pe faleza Cazinoului rămâne deschis și Acvariul. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în postarea din mediul online.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri