14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

eMag: groasă, fie cât de mică

spot_img

Trebuie citit

Sunt de mulți ani client eMag și nici acum nu știu dacă e bine sau rău.

Dacă e să mă iau după unii prieteni. eMag „e scump”. După alții, e „neserios”. Alte etichetări întrunesc sub 10% din sufragii și intră în marja de eroare.

Ce știu eu e că, la anumite produse, în anumite momente, oferă discounturi generoase și uneori inexplicabile. Mi-am luat chestii care la alții costau dublu. Dar toată șmecheria se oprește la produsele vândute DIRECT DE EI. Când începi să cumperi de la parteneri (terți), situația devine pestriță.

Din motivul ăsta, am jurat demult să nu mai cumpăr de pe site-ul lor, decât dacă scrie „vândut și livrat de eMag”. Dacă e o problemă cu un asemenea produs, sunt prompți, nu e nicio țigăneală, dau înapoi banii sau ți-l schimbă. În schimb, dacă iei de la „parteneri” de-ai lor, cam în jumătate din cazuri (fără exagerare) te trezești cu produse de proastă calitate (care n-au nicio legătură cu poza), ALTE produse, fără legătură cu comanda și explicații puerile.

Așa am ajuns să cumpăr cuverturi și huse de pat pe care mă visam la livrare lăfăindu-mă ca Ludovic al XIV-lea și primeam de fapt niște cârpițe jenante. Sigur să poți face reclamație la eMag (că doar de pe site-ul lor ai cumpărat), dar te sună niște borfași de la firma partener, care-a vândut, și te ceartă tot pe tine.

Penultima experiență cu „terți” a fost pentru niște lămpi de iluminat, cu TUBURI LED. Adică tot niște „neoane”, dar mai economice. Abia când mi le-a montat, meseriașul mi-a spus că sunt de fapt niște benzi led, învelite în celofan alb, mat, să imite tuburile… Aici, eMag mi-a dat banii înapoi și nici n-a mai vrut mizeriile alea înapoi, care costaseră totuși vreo 400 de lei…

Ultima însă (de data asta chiar ultima, jur!) a fost chiar ilară. În primul rând pentru care vorbim de 37 de lei, pe care-i lași de obicei în colț, la patiserie. Trebuia să fie un termometru de grădină, mare, de 40 cm. Am primit… două mai mici, de vreo 15. Răspunsul a fost bestial: „partenerii ne-au răspuns și ne-au comunicat ca nu mai aveau culoarea verde disponibila asa ca au trimis un termometru gri, însă nu mai mic, lucru pe care îl observ și eu în poza, ci de aceeași mărime, termometrul mai mic fiind o compensare pentru faptul ca nu v-au trimis culoarea dorită”.

Îi înțeleg, la urma urmelor, câtor femei nu le-oi fi spus, de-a lungul anilor, că de-o palmă sunt de fapt 40 de cm?…

Istoria se răzbună.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri