13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Focșa: Economia este distrusă din cauza acestor incompetenți!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Duminică, în toate județele, membrii filialelor AUR au ieșit în fața prefecturilor. Motivul? Prețul facturilor, precum și majorările de tot felul începând cu cele ale carburanților și terminând cu ale alimentelor.

Au fost proteste la Călărași, Timișora, Pașcani- acolo unde a fost prezent și George Simion, dar și la Constanța.

La protestul de la Constanța a participat și deputatul Dumitru Viorel Focșa.

Cei prezenții au strigat: „Jos guvernul!”, „Demisia!”, „Înghețați inflația nu toată nația!” sau „Popescule hai cu noi, ca să facem duș în doi!”

“Este timpul ca acum – cât mai este cald – să demonstrăm pentru căderea acestui guvern care vrea să ne țină în camere frigorifice! Iarna ne cer să stăm cu copii în casă ca pe vremea lui Ceaușescu.

Oamenii acești nu au înțeles și vor să repete istoria: înfometarea și frigul băgat în casele românilor vor aduce haos în țară! Economia este distrusă din cauza acestor incompetenți, iar noi cei de la AUR vă cheamă pe toți la unitate națională pentru a produce căderea actualului guvern.  Să ieșim în stradă în fiecare duminică.”, a îndemnat Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța.

Chițac i-a iertat pe prietenii lui care au avut construcții ilegale

Focșa a făcut o radiografie a actualei administrații publice locale: „Primarul Constanței i-a iertat pe prietenii lui care au avut construcții ilegale. Au fost lăsați în pace, în timp ce dușmanii lui politici au fost demolați! Și dacă vorbim de demolări, cele ale bisericilor au devenit principala preocupare a administrație Chițac. Toată vara am avut un oraș bombardat, iar turismul a fost pus pe butuci. Pentru că, în nebunia lui, acest primar a pus taxare foarte mare. De te costa mai mult parcarea decât mâncarea!”, a afirmat parlamentarul constănțean.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri