-2.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Din nou, despre cum se împăunează gașca din Primăria Constanța cu realizările predecesorilor

spot_img

Trebuie citit

Cred că m-am prins relativ repede ce face, de șase luni încoace, ceata asta de strânsură care s-a aciuat la Primăria Constanța.

Bine, ce face, în afară de demolat și distrus mici afaceri, fixat zone și tarife de parcare visate noaptea și fornăieli pe nas către locuitorii orașului și către mass media. Dar, principala ocupație pare și fie împăunarea cu realizările predecesorilor. Bune, rele, ce-au făcut și ei prin Constanța. Nu va lipsi mult să aflăm că toate carnavalurile lui Mazăre din Mamaia au fost scrise și realizate de însuși Amiralul, în tandem cu Feliciul. Ei bine, aici suntem blindați, avem informații verificate, la prima mână… Pentru că… EU am fost ăla!?

Deci, după ce a iluminat treceri de pietoni pe un proiect demarat și finanțat acum fix doi ani, Primăria Constant-chițacului începe să câștige… nu popularitate (dimpotrivă!), ci… procese!? Demarate tot așa, acum trei ani, într-un dosar vechi de CINCI! Pentru că municipalitatea condusă de Decebal Făgădău chiar s-a judecat cu firma Polaris M Holding. Nu pe tema felului în care se face salubrizare în Constanța (pe subiectul asta, Chițac si-a luat-o deja în freză, după ce fonfăia că reziliază și face și drege), ci pe niște penalități. Pentru care Primăria era obligată să se lupte, să nu plătească.

Dosarul e CIVIL, nu penal, nr. 2711/99/2016, completat cu 6300/99/ 2018 și 24753/212/2018. O întreagă încrengătură, iar sentința de acum e doar o etapă. Sentința Civilă atacată de Decebal Făgădău și avocații este 3172 din 20 martie 2019 și fusese favorabilă Polaris. Ieri s-a pronunțat o nouă soluție, schimbată total. A admis apelul Municipiului Constanța, a dispus înlăturarea penalităților și a anulat executarea silită a Primăriei. Cam asta.

Și, ce găsește să posteze ”doamna” Felicia Ovanezian, adjunctul adevăratului primar al Constanței (GSP Comănescu?):

„… ȘI SE FĂCU… DREPTATE”!

Puctuația și frazarea (ca și „frezarea”) îi aparțin. Să mori tu, ca să mă exprim academic?!… Cam ce contribuție ai avut matale, amiralul și restul mateloților, la sentința asta?! Un cuvânt de mulțumire pentru avocații Primăriei, de cinci ani încoace? Că-s colegii matale de breaslă, vorba aia? Sau pentru fostul primar și echipa lui? Nu?!

Atunci bine. Ați fost tari. Ca fularul din parcare. Aia pe care vreți s-o tarifați ca pe parcările de la Aeroportul Otopeni… Hai, succesuri!

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri