23.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

WHERE Get Social – o platformă în care vor fi listate toate evenimentele de orice tip ce au loc în Constanța

spot_img

Trebuie citit

WHERE Get Social este povestea unei idei de la malul mării. O idee care s-a născut din dorința de a readuce mai aproape de oamenii din Constanța distracția, râsetele și bucuria de a fi aici, acum.

O aplicație care să le spună oamenilor, în timp real, ce evenimente se întâmplă în orașul lor! Ca ei să poată alege, rapid și ușor, unde pot evada din cotidian atunci când au nevoie de o pauză, de un moment de care să își aducă aminte peste ani. Și toate acestea la doar un click distanță. Sună ca un vis, nu?


Majoritatea celor din Constanța cred că nu au nimic de făcut și că nu se întâmplă nimic demn de a fi luat în seamă, dar este exact invers – sunt atât de multe lucruri de încercat și evenimente la care să participe! Problema este că încă nu au auzit de ele. Cel mai probabil, pe cei mai tineri dintre ei îi interesează o petrecere cum nu s-a mai pomenit, la care să meargă cu toți prietenii lor, să se distreze până la răsăritul soarelui și de care să își aducă aminte toată viața. Sau poate la un concert cu trupa lor preferată, o lansare de carte sau chiar un meci de fotbal, baschet sau handbal. Sunt evenimente la care tinerii adoră să participe și pe care le caută
cu înfrigurare.
Sau cei cu familii, care poate caută un eveniment mai liniștit, departe de tumultul teraselor și al barurilor. O piesă de teatru, un concert de muzică clasică, o expoziție de artă într-o seară de sâmbătă, iată modalități plăcute de a petrece o zi de weekend cu familia.
De asemenea, prin intermediul aplicației, vor fi ajutați și turiștii care vizitează
Constanța să găsească simplu tot ceea ce îi interesează în materie de petrecere a timpului liber, fie că este vorba de o vizită la muzeu sau o noapte petrecută într-un club.


WHERE Get Social e o platformă în care vor fi listate toate evenimentele sociale, de orice tip ce au loc în Constanța. Ele vor fi împărțite în categorii, precum nightlife (petreceri, evenimente care au loc în cluburile de noapte etc.), expoziții, evenimente culturale, evenimente sportive, lansări de carte, concerte, spectacole de teatru, etc. Vor putea găsi toate aceste evenimente gratuit, pe zile și pe ore. Oamenii își vor putea programa următoarea ieșire în oraș, în club sau la teatru, cu mai mult sau mai puțin timp înainte!
Aplicația va avea, deocamdată, doar informațiile amintite mai sus, la care se va adăuga un buton de rezervare (indiferent de modalitatea prin care respectivul eveniment face rezervările – telefon, email, site) și o hartă interactivă, updatată în timp real, în care să se poată vedea evenimentele care se întâmplă, în acel moment, în proximitatea lor.
Utilizarea aplicației nu va avea nevoie de crearea unui cont, dar în viitor se va= introduce și această opțiune, alături de alte surprize (pe care le veți descoperi la momentul potrivit). Crearea unui cont le va aduce utilizatorilor mai multe beneficii (reduceri, vouchere etc.) dar aplicația va putea fi folosită și FĂRĂ cont.
În final, asta e tot ce contează. WHERE Get Social lights your social fire!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri