37.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

RAJA SA: intervenție pe conducta de aducțiune din orașul Năvodari

spot_img

Trebuie citit

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 19 iunie 2024, în intervalul orar 07.15 – 18.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Năvodari și Corbu, dar și cei din zona industrială Midia. În localitatea Lumina, în zonele înalte, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se va înregistra lipsa apei la robinete.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

UPDATE:

Pe parcursul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 600 mm, din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a decis înlocuirea unei porțiuni din tronsonul afectat. Aceasta va conduce la prelungirea timpului de intervenție, finalizarea lucrărilor fiind preconizată în jurul orei 24.00. Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari, inclusiv zona industrială Midia, dar și cei din localitățile Corbu și Lumina.

Având în vedere lungimea conductei, diametrul mare și implicit numărul de consumatori deserviți, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată, în funcție de topografia rețelei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și îi asigurăm că echipele noastre deplasate la fața locului depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt.

Biroul de comunicare RAJA SA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri