7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Aelenei (AUR): Oamenii de rând încep să protesteze, în toată țara!

spot_img

Trebuie citit

Românilor le-a ajuns cuțitul la os! Dar se pare că guvernanții nu înțeleg acest lucru și, în goana după bani la buget, urmând altor măsuri iraționale, vor să pună și mai multe biruri!

Tot ei nu vor să știe că modificarea taxelor, fără măsuri de consolidare fiscală, riscă să nu rezolve problema bugetului și să creeze alte dezechilibre. Iar măsurile fiscale disperate vor crea o prăpastie între mediul de afaceri şi stat.

În prezent, Guvernul pregătește o serie de majorări semnificative de taxe și impozite, cuplate cu tăieri de facilități fiscale pentru agricultură și construcții, supraimpozitări pentru mediul de afaceri, precum și eliminarea voucherelor de vacanță.

Până și Banca mondială ne averizează că „orice creștere de impozite, orice creștere de taxe ar avea un efect negativ pe termen scurt asupra creșterii economice, deci probabil că va exista o consecință negativă”.

Oamenii de rând încep să protesteze, în toată țara. La Galați bunăoară, se iese în stradă împotriva taxelor şi impozitelor exagerate impuse cetăţenilor de către Primărie.

Ca peste tot în țară, ei reclamă prețul exagerat al apei și canalizării, creșterea taxei de habitat, Mafia din instituțiile subordonate Primăriei, lipsa de transparență în calcularea taxelor și impozitelor,

lipsa de transparență în atribuirea contractelor cu firmele care asigură servicii publice, monopolul firmelor care asigură servicii publice și multe altele.

Vi se pare cunoscut și la Constanța?!

Așa nu se mai poate!

Alianța pentru Unirea Românilor a fost și va fi alături de oameni! Vom monitoriza atent aceste mișcări de protest și ne vom alătura exprimării nemulțumirilor populare. Se va schimba ceva în țara asta, cu siguranță!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Deputat Dănuț AELENEI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri