23.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

𝐏𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬 𝐌 𝐇𝐨𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠: preșcolarii Grădiniței nr. 42 au făcut parada costumelor ecologice

spot_img

Trebuie citit

Curtea Grădiniței nr.42 s-a transformat într-un podium de modă pentru 70 de preșcolari. Aceștia au defilat în costume din materiale reciclabile pentru a ne atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Părinții în colaborare cu copii au confecționat costume, deosebit de frumoase, din hârtie, carton, pungi de plastic, ziare, saci menajeri. Preșcolarii s-au costumat în personaje din basme sau de desene animate. La finalul defilării, preșcolarii au fost răsplătiți, pentru efortul lor, cu cadouri din partea firmei Polaris.

Înainte de a începe defilarea, preșcolarii au învățat de la colegii noștri ce înseamnă colectarea separată, cât este de simplu să colectezi separat și cât este de importantă reciclarea pentru sănătatea noastră și a mediului înconjurător.

Scopul nostru este ca, prin intermediul copiilor, practica colectării separate să ajungă și în cadrul familiei și al prietenilor, pentru că fiecare dintre noi are o datorie față de mediul înconjurător. Copiii trebuie să învețe de mici să fie responsabili, să colecteze separat, să-și strângă jucăriile după ce se joacă sau să stingă becul atunci când ies din cameră. Aceste mici gesturi îi transformă, mai târziu, în adulți responsabili.

Mulțumim copiilor și cadrelor didactice de la Grădinița cu program prelungit nr. 42 pentru invitație și apreciem dorința copiilor de a acumula cât mai multe informații despre procesul de gestionare a deșeurilor.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri