30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

S-a încheiat prima ediție a SEAS 2022!

spot_img

Trebuie citit

După două luni în care iubitorii de spectacole din Constanța au fost răsfățați, SEAS 2022 – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – s-a sfârșit. Au fost opt săptămâni pline în care echipa sudată de inimosul director al Teatrului de Stat, Erwin Șimșensohn, a muncit din greu pentru ca fiecare reprezentație să se deruleze la standardele organizatorice cele mai înalte.

Da, echipa a șters scaunele înainte de spectacol, dacă stropii de ploaie răzleți au căzut cu câteva minute înainte de acesta. Echipa organizatorică a primit cu zâmbetul pe buze oaspeții fiecărei seri. Biletele au putut fi procurate cu ușurință, atât fizic, cât și on-line și nu am auzit certuri legate de dublarea locurilor, cum se mai întâmpla pe vremuri… Voluntarii au condus oamenii la locurile lor. Florile pentru actori și diplomele de participare la festival nu au fost uitate în nicio seară.

Miercuri, 31 august, Erwin Șimșensohn a punctat, printr-o decentă și reținută conferință de presă, bilanțul unui eveniment care se vrea și merită să devină de tradiție. Un efort cultural consistent și încununat de succes, pe care Constanța îl merită, după festivaluri muzicale de doi bani și cocălăreli acustice în cluburi de bumpți-bumpți și pe plajă.

Deci, felicitări organizatorilor și echipei inimoase strânse în jurul ideii de frumos pentru ca totul să se termine cu bine!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri