37.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

delta dunarii

Festivalul Ivan Patzaichin – Tulcea, între 5 și 10 septembrie

Începând cu acest an, festivalul inițiat în 2011 de Ivan Patzaichin pentru asărbători Tulcea îi ia numele: Festivalul Ivan Patzaichin și se desfășoară între...

Cererea de sejururi în Delta Dunării pentru minivacanța de Rusalii se apropie de un grad de ocupare de 100%

Mulți dintre cei care au făcut deja rezervare pentru minivacanța de Rusalii au fost stimulați de ofertele speciale, un pachet de trei nopți/persoană fiind între 900 lei, cu mic dejun inclus și 1700 lei, pensiune completă, transfer naval, excursii, iar persoanele care optează pentru cină festivă, spa, muzică live la un hotel de 5 stele, trebuie să achite 395 euro pentru un sejur de 3 nopți.

Administrația Deltei Dunării și-a pus în cap pescarii

O delegație a Federației Organizațiilor Producătorilor de Pește din Delta Dunării a participat la o întâlnire organizată la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pe tema problemelor cu care se confruntă sectorul pescăresc din Delta Dunării în momentul actual.

Asociația Delta Dunării: calendarul de evenimente 2022!

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a centralizat calendarul de evenimente pe anul 2022.

Jdemii de acte și aprobări pentru transportul în Deltă

Se propun următoarele reguli pentru obținerea autorizației/permisului pentru desfășurarea activității de transport pasageri pe brațele Dunării și canalele interioare și reguli obligatorii care trebuie respectate.

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img