11.2 C
Constanța
vineri, 23 septembrie 2022
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

SCMD: Noi proteste împotriva Guvernului și a aplicării în mod abuziv a legilor

La data de 26 septembrie a.c. membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), filiala 1 Constanța se alătură filialei Buzău a aceleiași organizații, în manifestația de pichetare a Instituției Prefectului, județul Buzău.

Varianta Techirghiol, podul de la Brăila și drumul expres Brăila-Tulcea-Constanța – obiective de importanță majoră!

Concret, trebuie să avem și drumul expres Brăila-Tulcea-Constanța! Este obligatoriu ca acest drum să fie executat, pentru că astfel se va realiza coridorul de transport Dobrogea – Moldova!

Consilierii locali au scăpat Constanța de o pagubă de 15 milioane euro

Consilierii locali nu au votat proiectul de hotărâre prin care erau chemați să fie de acord sau nu cu exercitarea dreptului de preempțiune referitor la un teren de 7 de hectare.

Vergil Chițac pregătește „un jaf ordinar” de 20 milioane euro

În timp ce Boc şi Bolojan inaugurează obiectiv după obiectiv, constănţenii au rămas cu pozele dintre cei trei şi cu şantierele deschise pentru proiectele demarate de administraţia PSD în perioada 2016-2020.

O mare parte a municipiului Constanța și 5 localități din județ vor rămâne fără apă în perioada 20 – 22 septembrie 2022

În perioada 20 septembrie 2022, ora 22.00 - 22 septembrie 2022, ora 10.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța se vor executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass.

Concurs cu dedicațe la Clubul Sportiv al Primăriei Constanța

De ce este nevoie de „absolvirea unui program internațional de management sportiv organizat de către o entitate internațională recunoscută pe plan sportiv internațional”? Cine face un astfel de curs în mod uzual? Este o cutumă această cerință sau este numai o condiție cu dedicație?

„Pentru această iarnă trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu”

Ne aşteaptă o iarnă foarte complicată, şi nu din punct de vedere meteorologic ci al asigurării aprovizionării cu gaze şi energie, pentru că sunt foarte multe lucruri impredictibile.

Asociația Patronală RESTO îi va face plângere penală Chițacului pentru deturnare de fonduri!

Cheltuirea după ureche a banilor din promovarea turistică este o faptă gravă: deturnare de fonduri, dosar penal, închisoare, pentru toți cei care au semnat respectivele alocări financiare.

Lupu: Un pas firesc în strategia de dezvoltare a litoralului românesc

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a participat, astăzi,  alături de Ministrul Mediului, Tanczos Barna, precum și de alți reprezentanți ai industriei de profil, la o întâlnire de lucru desfăşurată în Eforie Sud, ce a avut ca scop prezentarea progresului lucrărilor de înnisipare.

Dr. Cora Mitroi către Chițac: Ce trebuie să facem ca să vă determinăm să finalizați cârpelile de la singurul spital de infecțioase din județ?

Starea de fapt a fost taxată de Cora Mitroi Maxim, medic infecționist în cadrul  Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (SCBI). Singurul medic care, de la momentul incendiului soldat cu 7 morți,  a avut și are curajul de a spune lucrurilor pe nume, referitor la ce se întâmplă la SCBI.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img