8.4 C
Constanța
joi, 22 februarie 2024
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

Loviturile împotriva „Drumuri Județene SA” continuă

Muncim pentru drumuri bune și sigure pentru cetățenii acestui județ și nu numai, și nu lăsăm minciunile, neadevărurile și reaua credință să își bată joc de munca drumarilor.

Primul exercițiu internațional de simulare a răspunsului la un atac cibernetic asupra unei infrastructuri critice în Portul Constanța se va desfășura la UMC!

Obiectivele „exercițiului de simulare a răspunsului la incidente de securitate cibernetică în Portul Constanța” răspund direct dezideratelor Strategiei de Securitate Cibernetică a UE pentru crearea unui mediu digital european rezilient, sigur și de încredere.

Continuă dezvăluirile despre controversatul „profesor” chirurg Mindea

Medici de la Spitalul Județean din Constanța, care, tot sub protecția anonimatului, ne-au spus că tot ce am scris în cadrul primei anchete e adevărat și că de multe ori la ei ajung cazurile ratate ale lui Mindea.

Altă tâmpenie marca Vergil Chițac: limită de 50 km/oră pe drumuri cu patru benzi și separatoare de sens, la ieșirile din Constanța!

Bătaie de joc la adresa constănțenilor și a cetățenii din localitățile limitrofe: primăriei Constanța i-a bubuit mintea și a decis ca, pe două șosele cu 4 benzi - cea dinspre Ovidiu și cea spre Valu lui Traian să se circule cu 50 km/oră, deși drumurile sunt construite pentru regim de viteză.

Se sparge buba în cazul „medicului-preot” Mindea!

Această firmă comercializează membranele pe care medicul Mindea le folosește în intervențiile sale pe site-ul oficial, la prețul de aproximativ 400 de lei/2 bucăți. Cele două companii pe care Mindea le recomandă pacienților pentru cumpărarea membranelor biologice necesare în intervențiile sale vând către pacienții lui Mindea produsele la prețul de 4000 euro/bucata.

Primăria Constanța, anchetată pentru lucrări date cu dedicație, întârzieri și buleli

Primăria Constanța este în vizorul Departamentului pentru Lupta Antifraudă, care a început un control în privința lucrărilor realizate în centrul orașului printr-un program finanțat din bani europeni.

Chițac bate câmpii cu voioșie: vrea să circulăm cu bicicleta!?

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat că vrea „să ne deplasăm” mai mult cu bicicleta. Așadar, se include cumva și pe el în ecuație,...

Chițac, pagubă pentru bugetul Constanței

Primăria Constanța a prezentat datele finale ale bugetului pe 2023. Cifrele arată un dezastru pe care nimeni din instituție nu-l va prezenta.

Scurt episod de iarnă și ninsoare în weekend la Constanța

În intervalul menționat, în Dobrogea, vor fi precipitații sub formă de ploaie la început, iar noaptea se vor transforma în lapoviță, apoi ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Polaris a dat startul concursului “10 cu Felicitări pentru colectarea separată!”

Obiectivul acestui proiect este de a-i încuraja pe copii, si prin intermediul acestora, și pe părinți, să colecteze separat deșeurile reciclabile și să adopte un comportament responsabil față de mediul înconjurător prin participarea directă la procesul colectării separate.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img