18.4 C
Constanța
joi, 19 mai 2022
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

Chițac a intrat în „lumea bună” a primarilor din vizorul DNA. Horia Constantinescu, suspect și el

Primarul Constanței, Vergil Chițac, este suspect într-un dosar DNA privind plăți nelegale într-un contract pentru spații verzi. În ceea ce se numește deja dosarul Garden Shop și Horia Constantinescu, fost director în Primărie.

Răsăuțeanu: Se impune, ca măsură urgentă, scăderea semnificativă a tarifelor de parcare!

Jecmănirea constănțenilor și alungarea turiștilor de către autoritatea locală trebuie să înceteze URGENT!

Refugiații ucraineni NU există: ZERO implicare din partea Chițacului și a Primăriei Constanța

Întregul mandat al primarului Vergil Chițac se bazează pe donații, sponsorizări, implicarea directă a instituției fiind zero în toate situațiile. Primăria Constanța nu s-a implicat de nici un fel în privința refugiaților ucraineni.

A patra ediție a Concursului de Microcontrolere „Pick for All” la UMC

Universitatea Maritimă din Constanța, alături de compania Microchip Technology, organizează vineri, 13 mai 2022, ora 11, cea de-a patra ediție a Concursului de Microcontrolere „Pick for All”.

Aleea Murelor din Tomis Nord a rămas nemăritată și… fără sens unic

Comisia de Circulație a Consiliului Local a respins ÎN UNANIMITATE cererea JUSTIFICATĂ de instituire a sensului unic, pe Aleea Murelor. Cel mai probabil, niciunul dintre membri nu și-a mișcat fizicul până pe aleea respectivă și or fi trimis vreun amețit de inspector din Primărie. Care, negăsind pe nimeni, să-și capete și el de-o țuică, a raportat că... se rezolvă, dar nu se poate. Aviz nefavorabil.

Țuțuianu: Chițac a băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia!

Marius Horia Țuțuianu, deputat PSD Constanța, consideră că prețul stabilit pentru parcarea autoturimelor în stațiunea Mamaia este o aberație a primarului Vergil Chițac.

Conferință de presă: stadiul în care se află investițiile desfășurate de RAJA prin Programul Operațional Infrastructura Mare

Conducerea RAJA SA Constanța a organizat o conferință de presă la sediul său din strada Călărași. Au participat: Adrian Florea, director tehnic, Aurel Presură, director general, Stelian Budeș, director dezvoltare și finanțări externe.

Litoralul românesc a primit peste 50.000 de turiști de 1 Mai

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță, în urma consultărilor tour-operatorilor specializați și a partenerilor hotelieri, că în acest an, litoralul românesc a primit, cu ocazia mini-vacanței de 1 Mai, peste 50.000 de turiști.

Evenimentele lunii Mai în Delta Dunării și Dobrogea de Nord

În luna Mai, Delta Dunării, atât cea din zona umedă cât și cea continentală, s-a pregătit pentru localnici cât și pentru vizitatorii ei. Pe langă frumusețea peisajelor, a plajelor sălbatice, a florei, a faunei unice, nemaiîntâlnite în vreo altă destinație turistică, în această primăvară, îi așteaptă pe toți turiștii interesați să descopere tradițiile și gastronomia pe care această zonă le oferă.

Chițac vrea să-i dea afară pe artiștii plastici din spațiile date în folosință acum zeci de ani

„Vă anunțăm cu regret că artiștii plastici din Constanța vor fi aruncați în stradă de Primăria Municipiului Constanța. Mai exact, după 50 de ani de activitate, atelierele de creație ale Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța Unu, construite în anii ’70. din fondurile exclusive ale Uniunii, vor fi luate abuziv de Primărie.”

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img