33.4 C
Constanța
marți, 9 august 2022
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

„Ziua și moartea” – încă un eșec lamentabil al Chițacului

Se naște totuși o întrebare, in the first place: CE TREABĂ ARE CONSTANȚA CU CARTEA?! Mai exact, cu vânzarea de carte. În condițiile în care vechiul Tomis este probabil orașul cu cele mai multe librării închise și desființate...

Investițiile RAJA continuă cu un nou contract de lucrări ce vizează zona Predeal!

Proiectul vizează lucrări de reabilitare și extindere a stației de tratare apă potabilă Valea Azugii și a sursei de apă de suprafață, reabilitarea rezervoarelor de înmagazinare a apei potabile Susai, Cioplea, Nedioglu, Geizer și Mihai Viteazu, modernizarea Laboratorului Central, dar și lucrări de dezvoltare și adaptare la cerințele actuale a Gospodăriei de apă Joița.

Mirela Pană: Nu cred în musical, decât dacă este făcut cu adevăr și performanță

Un flux energetic bun - nouă prima data ne-au schimbat scutecul, că o tot comiteam și începuse să miroasă și acum așteptam lăpticul să ne facem mari... Să fim sănătoși, lumea să fie curioasă să vadă noua sală, să  avem spectacole bune și să tragem toți la aceeași barcă...

Lungoci: lucrările care fac obiectul delegării de gestiune către societatea de  UTILITATE PUBLICĂ  nu pot fi  subcontractate!?

Se ridică o întrebare de bun simț administrativ: ce interese are administrația Chițac să pună lacătul pe societatea de UTILITATE PUBLICĂ din subordinea și să efectueze lucrările de întreținere și reparații drumuri cu terți?

Mihai Lupu: „Investiţiile în sistemele de alimentare cu apă, canalizare şi gaze, se fac o dată la câteva decenii!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, alături de vicepreşedinţii instituţiei, Stelian Gima şi Petre Enciu, au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au fost abordate teme de actualitate, dar şi stadiul implementării proiectelor la nivelul CJC.

SEAS 2022: ÎN SĂPTĂMÂNA A CINCEA, CINCI SPECTACOLE ŞI UN SPECTACOL FOLCLORIC

Începe cea de-a doua jumătate a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului –SEAS 2022. Urmează patru săptămâni la fel de intense, cu numeroase spectacole dintoată...

Cine conduce Constanța, doamna primar Ovanesian sau Chițac?  

Marius Horia Țuțuianu, deputat PSD Constanța, atrage atenția că „au trecut șase luni, a trecut un an  un an și jumătate, iar la nivelul...

SEAS 2022 – Interviu cu Robert Patai, vocalistul Groove Garden: „Există un trend descrescător, e tot mai mult prost gust…”

Din păcate există un trend descrescător, e tot mai mult prost gust la nivel de manifestări, chiar și la localuri selecte, la restaurant. Și publicul - am simțit personal - devine mai superficial, nici măcar nu te aplaudă, măcar așa, în surdină, a dispărut bunul simț în societate, asta e realitatea și evident că muzicienii - chiar dacă și ei formează societatea, dar și societatea formează artiștii.

Chițac se contrazice pe el însuși și promite un nou CET

Primarul Chițac spune acum că soluția este un nou CET și schimbarea conductelor, care costă mult și produce un deranj enorm. În campaniile electorale la care a participat, avansa alte soluții, primite de la specialiști care spuneau că nu este nevoie de schimbarea conductelor și nici de un nou CET.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img