17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

Sondaje de opinie despre alegeri – o analiză a surprizelor care ar putea să apară

Analizând acest context, este posibil ca AUR să aibă o bază de susținători mai largă decât indică sondajele actuale, ceea ce ar putea duce la o răsturnare de situație.

Mamaia, centrul distracției de 1 Iunie: Evenimente de neuitat pentru întreaga familie, organizate de OMD Mamaia

Stațiunea Mamaia este pregătită să strălucească de Ziua Internațională a Copilului, oferind un program spectaculos și diversificat care va transforma această zi într-o adevărată sărbătoare a bucuriei și creativității.

Doctor Cătălin Grasa, intervenție „de urgență” asupra sănătății județului Constanța

Sănătatea e o problemă nerezolvată în județul nostru, față de alte județe cu care ne comparăm. Constănțenii merită mai mult!

Marcel Ciolacu, prezent la lansarea candidaților de la Constanța

Interesul primului ministru este unul justificat, avînd în vedere importanța județului, deși niciunul din guvernele de pînă acum, indiferent de culoarea politică, nu a sprijinit cu adevărat regiunea.

Kaufland și alte supermaketuri își bat joc de propriile regulamente de parcare

E normal să ne întrebăm ce fac însăși supermarketurile, prin agenții de pază, sau prin sesizarea poliției locale. Răspunsul e simplu și scurt: NIMIC.

Piedone, furibund la Constanța: „Chițac a atras la Constanța ruj pe buze, multă vrăjeală și atât!”

„Respect pentru gradul domniei sale, dar se pare că este un eșec în administrația orașului Constanța și cred că nu este o mare pagubă pentru domnia sa dacă își va încasa pensia specială după ce nu o să mai fie primar”

Sărbători Pascale vibrante, cu artiști de excepție pe litoralul românesc

Înființată în primăvara anului 2023, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanile amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Chițac, artizanul aberațiilor urbanistice de acum, din Mamaia

Vergil Chițac știa că PUZ-ul din 2013, în baza căruia a emis autorizația, prevedea doar zona veche de plajă, NU și zona nouă, înnisipată, cea care a fost distrusă acum.

Chițac se laudă cu Sala Polivalentă, proiect cu care n-are nicio treabă. Îi iese groapă de gunoi

De altfel, mizeria e numitorul comun al zonei cuprinse ître cele două (foste) stadioane de rugby - Cleopatra și Badea Cîrțan. Dovadă că nimeni nu controlează ce se întâmplă aici este că în boscheții din jur și-au stabilit tabăra o parte din curvele de pe centură.

Cătălin Grasa (PSD) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

„Mă simt onorat să fiu ales candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Tot ceea ce am făcut, ca manager și chirurg, a fost alături de o echipă.”

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img