18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Aelenei: Niciun leu din bugetul orașului Năvodari nu va fi risipit!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Mă numesc Aelenei Evdochia și sunt Senator în Parlamentul României, de profesie asistent medical de peste 30 de ani la Spitalul Județean de Urgență din Constanța.

Locuiesc în Năvodari din anul 2008 dar cunosc acest oraș încă de la începutul carierei mele când am lucrat aici ca asistent medical îngrijirea mamei și a copilului la Policlinica Năvodari.

Am absolvit Facultatea de Medicina Ovidius din Constanța și actualmente sunt studentă în anul trei la Facultatea de Drept.

Am o familie frumoasă, unită și cu credință în Dumnezeu alături de soțul meu Aelenei Dănuț și fiul Aelenei Cristian.

Nemulțumită de modul în care evoluează Năvodariul, județul Constanța și România am intrat în politică în anul 2020,

Încă din acel an, 2020, am început să mă implic în realizarea unor proiecte locale cum ar fi canalizarea din Mamaia Sat zona Hanul Piraților. În tot acest timp am identificat numeroase probleme și neajunsuri cu care se confruntă Năvodariul și locuitorii săi. Probleme care sunt nedemne pentru un oraș cu atât de mult potențial.

Orașul Năvodari și cetățenii lui merită mai mult.

Năvodariul este comunitatea în care trăiesc și pe care vreau să o văd prosperă, frumoasă, sănătoasă.

Orașul nostru are nevoie de un program de dezvoltare coerent atât pe termen scurt cât și pe termen lung, astfel încât acesta să devină acea Perlă, de care litoralul românesc are nevoie, acel oraș cu care să ne mândrim și în care să ne dorim să ne creștem copiii.

Copiii noștri care au plecat pe alte meleaguri trebuie să revină aici. Trebuie să știe că Năvodariul poate să fie un oraș în care să trăiască, să muncească, să-și întemeieze familii.

Avem resurse atât financiare cât și umane.

Administrația locală, așa cum o văd eu, trebuie să fie una transparentă și pusă în slujba cetățeanului.

Niciun leu din bugetul orașului Năvodari nu va fi risipit ci va fi cheltuit asa cum se cuvine, pe proiecte sustenabile care să dezvolte, să modernizeze orașul Năvodari și să îmbunătățească viața comunității .

Transparența și dialogul cu cetățenii reprezintă criterii de la care nu mă voi abate niciodată.

Pentru asta numărul meu de telefon va fi unul public și voi răspunde mereu solicitărilor dvs 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Vin în fața dumneavoastră cu soluții concrete, corecte și realizabile care pot schimba în bine traiul de zi cu zi al năvodărenilor, bunăstarea și armonia în comunitate.

Dumnezeu să protejeze România și un Paște binecuvântat alături de cei dragi!

Senator Evdochia AELENEI

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri