18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

DSVSA Buzău dă de pământ cu veșnicul candidat care se visează primar, Horia Constantinescu

spot_img

Trebuie citit

spot_img

irecția Sanitară Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor Buzău a trimis o scrsoare deschisă către ANPC, președintelui Horia Constantinescu. Inspectorii detașați pe litoral îl acuză pe acesta că își depășește atribuțiile, aduce acuzații nefondate instituției și se folosește de funcția sa pentru a își face imagine.

”Către,

AURORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Domnului Președinte Horia Constantinescu

”Depășirea măsurii denunță o suicidară ratare inclusiv morală. Este cazul oricui se lasă luat de valul egolatriei, al lăcomiei de vizibilitate, de întâietate, de autoritarism sterp asupra celorlalți” (Vasile Bănescu).

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a luat cunoștință cu profundă consternare despre declarațiile dvs. iresponsabile, jignitoare și cu profund dispreț față de legislația europeană și națională, care reglementează în sens larg siguranța alimentelor,precum și față de activitatea ANSVSA, a inspectorilor noștri și nu în ultimul rând față de operatorii economici și consumatori deopotrivă (…)

Prin urmare vă solicităm ca strategiile dvs. personale și de PR să vi le exersați fără nici o legătură directă sau indirectă cu ANSVSA, în limita atribuțiilor și responsabilităților instituționale și în mediile care vă permit asta, cu precizare că NOI NU VĂ PERMITEM!

În concluzie, Domnule Președinte, vă solicităm ca de urgență să încetați orice formă de exprimare publică cu referire la ANSVSA și/sau activitatea inspectorilor acestei instituții. În mod firesc am solicita și retractarea publică a afirmațiilor dar recunoștem că suntem suficient de înțelegători cu faptul că anumite virtuți umane sunt codificate genetic diferit de la individ la individ.”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri