14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Polaris M Holding a adunat 120 de tone de deșeuri doar din centrul Constanței!

spot_img

Trebuie citit

Bloggerul Victor Maxim, activist cunoscut de mediu, a publicat următorul mesaj, pe pagina sa de social media:

”De Ziua Curãteniei s-au strâns 120 de tone de deseuri din centrul orasului Constanța pentru a reda Constantei un simbol cultural.

Grãdina Tomis – Constanta este cel mai nou proiect de oras pe care l-am lansat la Constanta.

Pentru cã cele mai frumoase proiecte de implicare socialã au nevoie de cei mai ambitiosi sustinãtori.

Polaris M Holding este alaturi de proiectele asociatiei noastre de peste 13 ani la toate evenimentele dedicate mediului.

Proiectul de la Gradina Tomis a fost un real exercitiu de fortã si organizare, deoarece spatiul trebuia amenajat de la zero in doar 10 zile.

Cantitatea enormã de deseuri trebuia eliberata in doar câteva zile iar cei de la Polaris au fost impreuna cu echipa noastrã in contra timp pentru a face loc echipei de constructori.

Este proiectul la care atât noi cât si echipa de la Polaris am ajuns la eficienta maximã operationalã cu strângerea si colectarea deseurilor in timp record.

Proiectele generate de noi nu au fost niciodatã simple si au implicat de fiecare datã resurse considerabile, insã cu totii suntem multumiti la sfârsit de rezultate si de faptul cã am reusit împreunã sã facem ceva real si considerabil pentru Constanta!

Nu este usor! Procesul este greu, dar rezultatele sunt exceptionale! Grãdina Tomis este in procesul de modernizare pânã în vara din 2024 si are în continuare nevoie de parteneri si sustinãrori cu ambitia de a readuce la viatã o infrastructurã culturalã de care toti avem nevoie!”

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri