33.4 C
Constanța
duminică, 14 iulie 2024

19 iunie 2024 – GEOMETRY OF CREATION la CONSTANȚA! Platonic Band & FRIENDS

spot_img

Trebuie citit

Constanța se pregătește din nou de un concert extraordinar. Riff-uri, ritmuri, virtuozitate și inovație într-un spectacol muzical cu Platonic Band, alături de cei mai buni prieteni muzicieni, în avanpremiera noului album Geometry Of Creation. Miercuri, 19 iunie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, Platonic Band & Friends, într-o prezentare în premieră.

„Primul invitat prieten este exceptionalul Mihai Ardelean!

Mihai e membru al formației Vița de Vie. A studiat flaut clasic timp de 15 ani, participând la numeroase concursuri naționale, atât ca solist, cât și ca parte din orchestră. Din 2005 a început să studieze clapele, îndreptându-și atenția către arta improvizației.

În același an este cooptat în ansamblul de percuție și jazz “Prezent”, unde cântă la flaut și clape, sub îndrumarea profesorului de percuție Mario Florescu. În 2009 a pus bazele proiectului de jazz-fusion M-Theory împreună cu renumitul chitarist Marius Pop, cu care a participat la numeroase concerte și festivaluri.

În 2012 este invitat să facă parte din Vița de Vie Acustic, un proiect ambițios, care îmbină o multitudine de genuri muzicale, de la jazz-swing la bossa nova. Din 2013 devine membru permanent Vița de Vie, fiind implicat în tot spectrul sonor al trupei: Acustic, Electric și Simfonic.

Din 2015 până în prezent colaborează cu proiecte din genuri muzicale variate: Florin Giuglea Band, Platonic Band, Days of Confusion, Mozart Rocks.” a postat pe facebook chitaristul Nicu Patoi.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri