33.4 C
Constanța
duminică, 14 iulie 2024

Festivitatea de încheiere a anului școlar în comuna Cumpăna

spot_img

Trebuie citit

Sala de festivități a Casei de Cultură din comuna Cumpăna a găzduit festivitatea de încheiere a anului școlar 2023-2024 a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.

După un an de studii, un număr de 737 de elevi din clasele P-IV, cu medii generale de „foarte bine” și „bine”, și 490 de elevi din clasele V-XII, cu medii generale peste nota 9, au fost răsplătiți cu diplome, cărți și cadouri oferite de Primăria și Consiliul Local Cumpăna.

“Cu mândrie deosebită, felicităm cei 50 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna care au obținut premiul de excelență, având media generală 10. De asemenea, aducem felicitări celor 97 de elevi cu medii între 9.75 și 9.99, care au primit premiul I, celor 100 de elevi cu medii între 9.50 și 9.74, care au obținut premiul II, celor 103 elevi cu medii între 9.25 și 9.49, premiați cu premiul III, și celor 143 de elevi cu medii între 9.00 și 9.24, care au primit mențiune”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna. Comparativ cu anul trecut, numărul elevilor premiați a crescut semnificativ, dublându-se numărul premiilor de excelență față de anul școlar 2022-2023.

Ca în fiecare an, cei mai buni elevi vor avea oportunitatea de a participa în tabere școlare organizate de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în diferite zone ale României.

“Pe durata verii, elevii sunt încurajați să se relaxeze, să se distreze și să exploreze frumusețile țării noastre. De asemenea, sunt invitați să își hrănească mintea prin lectură, pentru că doar citind ne putem dezvolta intelectual. Dragi elevi, bucurați-vă de vară, bucurați-vă de vacanță, dar mai ales bucurați-vă de copilărie! Copilăria este cea mai frumoasă vârstă!”

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri