29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

𝐏𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬 𝐌 𝐇𝐨𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̗𝐚 𝐬̗𝐢 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̗𝐢𝐥𝐨𝐫 – 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 „𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮𝐬” 𝐚𝐮 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐮𝐬𝐮𝐥 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫

spot_img

Trebuie citit

Ne-am bucurat să răspundem inițiativei demarată de Liga Studenților din Universitatea Ovidius Constanța, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfășurat ieri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul “Ecompetiția” care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.

Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, manuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare.

Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

Acțiunea de astăzi s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri