36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Se oprește apa în zona Abator din Constanța, 29-30 august 2023

spot_img

Trebuie citit

Conducta principală de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie pentru remedierea căreia se impune  sistarea furnizării apei potabile. În vederea reducerii pe cât posibil a disconfortului creat utilizatorilor, având în vedere că este o intervenție complexă, lucrările vor fi executate în cursul acestei nopți, 29 spre 30 august 2023, în intervalul orar 22.00 – 10.00.

În acest timp nu vor avea apă potabilă la robinete consumatorii din Cartierul Abator, zona cuprinsă de străzile Școlii și Caraiman, precum și cei alimentați din punctul termic 155.

Totodată, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • 1 Mai Vechi, tronsonul cuprins de străzile Caraiman și Pajurei, cu străzile adiacente;
  • 1 Mai, între bd. 1 Decembrie 1918 și str. Caraiman;
  • punctele termice 149, 150, 181, 182 și 183.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Biroul de comunicare RAJA SA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri