17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Primarul Constanței nu discută CU NIMENI

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img

CT Bus se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate cu primarul. Angajații CT BUS au încercat să discute cu el despre mărirea salariilor, însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere.

De fapt el (era să zic dânsul…) nu discută CU NIMENI. N-a discutat nici înainte de a fi ales din eroare primar al Constanței, când era senatorul ploii, renegat de PNL, apoi pupat în… barbă de gașca fetidă a lui Ludovic Orban și reinstalat în poziția de candidat, când erau mult mai mulți pretendenți mai capabili (Cupșa, sau Bourceanu sunt doar două nume care-mi vin în minte). Stătea cuminte în Senat sau în agenția de turism de pe bulevardul Tomis, a păpușarului lui, Comănescu.

Nu vorbește, nu numai cu șoferii de la CT Bus. Nu vorbește nici cu cetățenii de pe stradă (nu iese din birou, stă ca șobolanul, ce-i drept, de dimineață până seara), nici la audiențe. Nu vorbește nici cu presa, în afară de vreo două publicații online, aservite din interese comerciale ale patronilor (nu-i vorbă, își vor lua țeapă, n-o să-i „servească”). Cică nu mai face contracte de promovare și publicare a comunicatelor, a stârpit risipa de bani. A stârpit pe dracu’, dă banii pe alte prostii, cum ar fi Walk of Fame, o alee cu urme de tălpi și palme, pentru care a cumpărat franchiza pentru tot estul Europei. Probabil, nu mai vorbește nici cu nevastă-sa, poate nici cu… Poate nici cu.

În general, nu prea face nimic. Tot iureșul din oraș, cu decopertări, resistematizări, asfaltări, sensul unice, desființarea locurilor de parcare de pe bulevarde, restricționarea circulației în zona peninsulară etc. sunt proiecte – unele europene – demarate deja de fosta administrație. Ba da, a făcut ceva: a bulibășit locurile de parcare din cartiere și din Mamaia și centru, printr-un regulament tâmpit, făcut împreună cu Feliciul (cum îl alintă lumea pe pupilul său, purtător abuziv de fustă) și fiul vitreg renegat, trădătorul de profesie Horică, fost recuperator prin București.

Deci, s-a început cu greva unora care chiar pot să-i pună sula-n coastă: șoferii transportului în comun. Încearcă să-și pună în cap și salubrizarea orașului. Cetățenii de rând nu simt nevoia să iasă în stradă, cum ieșeau unii care zbierau aiurea, acum vreo doi ani, în fața sediului local PSD. Probabil că-s mulțumiți.

Atunci, nu-i înjurați pe bieții șoferi, sfidați prin lipsă de dialog (n-am zis că au neapărat dreptate, în revendicările lor). Gândiți-vă numai cu „drag” la cei care l-au votat pe incapabilul ăsta.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri