16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

„Care este relevanța lui în slujbă, cu ce ajută?”

spot_img

Trebuie citit

Referitor la acest subiect, a transmis un punct de vedere IPS Teodosie; la fel, şi preotul Eugen Tănănescu a comentat, declarând pentru Focus Press:

Care este relevanța certificatului verde în raport cu cultele, la ce ajută acest certificat verde – asta este întrebarea, să ne explice guvernul sau parlamentul, cum ajuta certificatul verde situația cultelor. Din ce am înțeles noi până acum, certificatul verde, adică vaccinarea, că despre asta este vorba, atestă faptul că dezvoltăm niște anticorpi ca să nu ajungem într-o situatie gravă la spital.

Care este relevanța certificatului verde la slujbă, cu ce ajută? Cu nimic! Care e argumentul? Bineînțeles că noi îi sfătuim pe credincioși să respecte măsurile sanitare care sunt puse în vigoare, să țină legătura cu medicii personali, să aplice măsurile medicale fiindcă este o chestiune medicală. Eu nu înțeleg care e relevanța certificatului verde la muncă, fiindcă infectarea tot funcționează. Dacă poți să circuli doar cu certificatul verde în avion, cum de a ajuns tulpina aceasta nouă Omicron să se răspândească, cum, dacă doar vacinații pot călători? Asta înseamnă că e mai rău cu certificatul verde”.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri