0.4 C
Constanța
vineri, 8 decembrie 2023

Stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord fără apă din cauza unei avarii

spot_img

Trebuie citit

Astăzi – 07 august 2023, s-a înregistrat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecției str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța. În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum și abonații din Stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 și Tabăra de copii Năvodari.

UPDATE:

În urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecția str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, s-a constatat că defecțiunea se afla la nivelul surselor cișmele. Prin urmare, imediat zona a fost izolată și s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor din Complexul Constanța Nord. Deoarece apa este furnizată dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, cu un debit mai mic, și  ținând cont de sezonul estival în care consumul de apă este mare, această situatie generează reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia sat și Mamaia Nord. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.

Biroul de comunicare RAJA SA Constanța

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri