25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Lungoci: Blue Air a abandonat mii de români în multe aeroporturi din lume!

spot_img

Trebuie citit

Compania aeriană Blue Air a abandonat mii de români în multe aeroporturi din lume. Copii, adulți, bătrâni, toți au avut de suferit din cauza unei companii care nu și-a respectat clienții și deopotrivă statul român.

Chiar dacă vorbim despre o companie privată, Guvernul, prin Ministerul Transporturilor, intervine pentru a rezolva situația pasagerilor abandonati în aeroporturi sau a celor care in zilele următoare nu vor beneficia de cursele deja plătite.

În urma Hotărârii CNSU, Guvernul va emite în cursul zilei de miercuri o ordonanță de guvern prin care se aprobă transferarea din fondul de rezervă al guvernului a sumei de 5 milione lei care va fi utilizată pentru asigurarea curselor anulate utilizând aeronavele companiei de stat Tarom.

Rezolvarea situației călătorilor nu înseamnă că problema cu Blue Air este încheiată! Nici nu ar avea cum, în condițiile în care compania privată, cea care a primit un ajutor substanțial din partea statului român, a recurs la această atitudine. Și asta, în condițiile în care are datorii către multe entități din România și când nu a respectat cerințele Agenției Fondului de Mediu !

După depășirea situației de criză în care au fost puși mii de români, vor trebui analizate cauzele care au condus la această situație și, nu în ultimul rând, vor fi recuperați banii pe care Blue Air îi datorează statului român. Inclusiv cele 5 milioane alocate de guvern!

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri