12.4 C
Constanța
sâmbătă, 24 septembrie 2022

Mihai Lupu dorește revitalizarea Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia

spot_img

Trebuie citit

Mihai Lupu: Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia trebuie reinclus  lista evenimentelor cu tradiţie pentru judeţul nostru!   

Mihai Lupu (CJC) vrea reevaluarea mărcii Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia: „Ar putea deveni eveniment cultural de referinţă naţională” miercuri, 7 septembrie 2022 Georgiana Mocanu Niciun comentariu

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a anunţat că s-a luat decizia reevaluării mărcii Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia. Mai mult decât atât, președintele CJC a precizat că se dorește ca festivalul să redevină un „eveniment cultural de referinţă naţională”. Totodată, Consiliul Județean Constanța a demarat procedurile pentru modernizarea Teatrului de Vară Mamaia, locație în care ar urma să aibă loc Festivalului de Muzică Uşoară.

 „În această perioadă Consiliul Judeţean Constanţa face o reevaluare a mărcii Festivalului de la Mamaia, iar în paralel a fost lansată achiziţia de servicii „actualizare documentaţie tehnico-economică faza D.A.L.I.” pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare Teatru de Vară Mamaia.” Achiziţia acestor servicii este în curs de derulare, iar la această dată sunt evaluate trei oferte depuse. Odată cu finalizarea D.A.L.I., care va cuprinde şi actualizarea expertizei tehnice, se vor achiziţiona servicii de proiectare pentru obiectivul menţionat.

Ne dorim ca Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia să redevină un eveniment cultural de referinţă naţională. Acesta are o istorie îndelungată, el fiind unul dintre cele mai vechi festivaluri de acest gen din România, iar noi ca autorităţi locale şi centrale trebuie să facem tot posibilul, ca într-un timp cât mai scurt, să-l reincludem pe lista evenimentelor cu tradiţie pentru judeţul nostru. După finalizarea tuturor documentaţiilor şi obţinerea tuturor avizelor, teatrul va intra în reabilitare imediată, iar dacă finalizarea lucrărilor va coincide cu organizarea festivalului, cu siguranţă vom avea un eveniment de anvergură”, a declarat   preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri