18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Focșa: Am aflat cu stupoare că Ungaria va avea port la Marea Neagră, la Sulina!?

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Deputatul Dumitru Viorel Focșa (AUR) a făcut o declarație politică, în plenul Parlamentului, pe tema acordării Ungariei unui port la Marea Neagră, la Sulina:

„Domnule Prim-Ministru, nu cred că longevivul contestat, dar cel mai protejat de sistem de 33 de ani, Ion Iliescu, s-a gândit vreodată, cât a fost la putere, că UDMR va căpăta o așa mare putere de decizie în România, în folosul statului vecin, Ungaria.

Acest ONG a sabotat și subminat siguranța națională, fiind lăsați cu bună știință de politicienii români proveniți din FSN să trădeze interesele României. Asta se întâmplă și acum, în timp ce vă citesc, când PSD-PNL guvernează cu UDMR și grupul Minorităților într-o armonie perfectă, contra intereselor României.

Am aflat cu stupoare că Ungaria va avea port la Marea Neagră, la Sulina, în urma negocierilor purtate cu Guvernul României, guvern care le-a alocat și un teren de 200 Ha.

Ați auzit bine, 2 milioane de metri pătrați din teritoriul României au fost închinate Ungariei spre a facilita dezvoltarea industriei transportului maritim dar și fluvial pe Dunăre.

Mai este necesar să adaug că acest lucru va afecta economic România prin ocolirea utilizării Canalului Dunăre-Marea Neagră, sau că, perspectiva dezvoltării pe această ramură a României la Sulina a fost vândută prin acest act samavolnic de trădare?

Nu voi reuși să înțeleg acești guvernanți, și nu vorbesc doar de guvernanții de acum. Se pare că aceste demersuri au rădăcini din „semințele” puse de PSD din perioada Dragnea când acesta negocia sprijinul UDMR la guvernarea PSD după alegerile din 2016.”

Dumitru Viorel Focşa

Deputat AUR Constanța

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri