1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

Aelenei: Portul Constanța trebuie să fie al constănțenilor!

spot_img

Trebuie citit

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) se pregătește, în mod firesc, pentru a accede la guvernare, spre a-și implementa programul ce va duce la dezvoltarea României și la un trai mai bun al cetățenilor.

Semnalele din partea românilor ne arată că noi, ca partid, ne îndreptăm spre direcția corectă și reprezentăm dorința oamenilor de mai bine.

România a fost prea mult condusă – timp de 30 de ani – de către aceeași clasă politică, ipocrită și lipsită de viziune și eficiență.

Tocmai de aceea la Constanța, cât și în toată țara, construim organizații sănătoase, viabile, capabile, organizații care atât la nivel local cât și central să fie gata oricând să conducă România.

În ce mă privește, am printre prioritățile majore Portul Constanța, ca port al constănțenilor și al românilor. Măsurile de dezvoltare a acestuia au fost mereu evidente, dar aplicarea lor a întârziat, din rațiuni birocratice sau, așa cum am zis, din lipsă de viziune. Sau din rea credință.

Portul Constanța a fost în mai multe rânduri promis altora, ca monedă de schimb pentru primirea în Europa. Și nici asta nu s-a realizat în totalitate! Acum, nu e suficient nici ca plată pentru o iluzorie primire a României în spațiul Schengen.

AUR spune răspicat că România nu mai e de vânzare, bucată cu bucată. Nimic nu mai poate fi oferit ca bir „stăpânilor” străini – cu atât mai puțin portul Constanța! El trebuie să fie al constănțenilor – în primul rând, așa cum toate porturile lumii sunt în primul rând ale orașelor de care aparțin – și, în egală măsură, al tuturor românilor.

Nu al olandezilor, austriecilor, ucrainenilor sau cui îi mai cad cu tronc bogățiile României.

Deputat Dănuț AELENEI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri