7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Chițac desființează locuri de parcare din centrul orașului, exact acolo unde promisese că va construi o parcare subterană

spot_img

Trebuie citit

Primăria Constanța a luat decizia să mai desființeze câteva locuri de parcare din centrul orașului. Este vorba despre cele aflate în fața Teatrului Național de Operă și Balet.

Primarul a promis că va construi aici o parcare subterană

În campania electorală, actualul primar, Vergil Chițac, a promis că va realiza exact în această zonă o parcare subterană. Același proiect fusese prezentat de fostul primar, Decebal Făgădău, din 2016.

În campania electorală, Chițac a mai spus că vom avea un loc de parcare la 500 de metri de casă sau de serviciu, că va construi parcări de tip park and ride și că va reintroduce tramvaiele.

Promisiuni și după alegeri

Și după ce a câștigat alegerile a continuat cu promisiunile. Iată ce declara pe 21 mai 2021:„Dragi constănțeni, problema parcărilor este în curs de rezolvare. Avem soluții simple deja în lucru, dar și proiecte complexe ce se vor vedea în timp. În cartiere, vom dubla numărul de locuri deja existente construind încă un nivel printr-un program cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, iar în zonele aglomerate vom demara parteneriate cu investitori privați care vor construi parcări multi-etajate. Totodată pregătim și proiecte de parcări la intrările în oraș, de tipul „park&ride”, pentru care vom accesa fonduri europene. Aveți încredere!”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri