17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

primaria constanta

Chițac, artizanul aberațiilor urbanistice de acum, din Mamaia

Vergil Chițac știa că PUZ-ul din 2013, în baza căruia a emis autorizația, prevedea doar zona veche de plajă, NU și zona nouă, înnisipată, cea care a fost distrusă acum.

Costin Răsăuțeamu: Primăria Constanța este azi în nonsens – să te opui celor în serviciul cărora te afli!?

- Care este stadiul proiectelor depuse de dumneavoastră de la începutul mandatului, până la acest moment? Bebe Trusou, Stop Depresia, 4 centre pentru seniori... Costin...

Chițac se laudă cu Sala Polivalentă, proiect cu care n-are nicio treabă. Îi iese groapă de gunoi

De altfel, mizeria e numitorul comun al zonei cuprinse ître cele două (foste) stadioane de rugby - Cleopatra și Badea Cîrțan. Dovadă că nimeni nu controlează ce se întâmplă aici este că în boscheții din jur și-au stabilit tabăra o parte din curvele de pe centură.

Explicații pentru bătaia de joc a traficului din Constanța

Constanța nu are un studiu de trafic!?

Pe ultima sută de metri, Chițac trage tare pentru jefuirea patrimoniului public

În primarul Vergil Chițac nu mai poți avea încredere, mai ales după ce a vândut bucăți de plajă prietenilor lui sau a dat autorizație pentru construcții de piscine pe mii de metri pătrați plajă.

Minciunile lui Vergil Chițac, demontate

Sunt manipulări și vă spunem de ce.

Încă o dată, administrația condusă de Vergil Chițac s-a făcut de râs în lupta sa anti-creștină cu Biserica

Arhiepiscopia Tomisului a recâștigat dreptul de a administra terenul de 1.734 de metri pătrați din parcul Casei de Cultură, după ce Consiliul Local îi revocase acest drept, printr-o hotărâre.

Cât timp și bani ne fură Chițac, din cauza blocajelor în trafic

Potrivit calcului realizat de acesta, pierderile minime ale municipiul, într-un an, la un blocaj în trafic de numai 1 minut/zi, sunt de 4,7 milioane de euro.

O firmă de fotografie, cu un singur angajat, primește milioane de lei de la Clubul Sportiv Municipal, aflat în subordinea Primăriei Constanța

La începutul acestei lunii, Clubul Sportiv Municipal încheia un contract pentru „servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive”, valabil pentru perioada martie –...

Chițac – pe ce pune mâna, usucă!

Lucrările ar fi trebuit să înceapă în toamna anului 2023. Toamna a venit, frunzele au început să cadă, dar construcția stadionului nu a început.

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img