18.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Lungoci despre faptul că Drulă și-a anunțat demisia

spot_img

Trebuie citit

Drulă ar fi trebuit să își dea demisia cu mult timp în urmă, după ce a făcut scut în jurul penalilor în funcții publice din partid. Principalul motiv pentru care USR a luat un rezultat atât de slab, cu o singură cifră, este că și-a trădat propriul electorat, prin călcarea în picioare a principiilor de integritate în politică. În plus, românii au votat împotriva populismului și a scandalului în politică – două atribute care au definit acțiunile USR și în Parlament, dar și atunci când au fost la guvernare. Prima solicitare pe care i-o vom adresa viitorului președinte USR va fi să aplice principiile de integritate pe care USR le pretindea.

  • Când mergi cu penalii Clotilde și Coliban vârf de lance în alegerile locale și cu penalul Voiculescu vârf de lance la alegerile europarlamentare și faci scut în jurul penalilor în funcții publice pe care îi cocoloșești în partid, atunci vei fi sancționat de alegători și în primul rând de cei care te-au votat în trecut pentru principiile pe care acum le calci în picioare.
  • Deci primul lucru pe care ar trebui să-l facă viitorul președinte USR oricare ar fi acesta este să își ceară scuze public și să îi suspende imediat din partide pe cei cercetați de procurori sau care deja au procese penale în instanță pentru fapte penale.
  • Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri