18.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Cronica unei „morți” anunțate

spot_img

Trebuie citit

Stelian Ion a pierdut DIN CAUZA partidului în picaj pe care îl reprezintă.
Horia Constantinescu a pierdut ÎN CIUDA partidului în ascensiune pe care îl reprezintă.


Concret:
🔹USR, partid care a câștigat imens de mult capital de imagine cu „fără penali în funcții publice”, cu sloganuri anticorupție și vizibilitate masivă la protestele anti-Dragnea din august 2018, nu a reușit să demonstreze că opoziție nu înseamnă doar să critici, ci să vii cu proiecte și soluții pe toate planurile, inclusiv alea pentru administrațiile locale.
La care se adaugă eșecul scurtei perioade de la Guvernare, măsurile tâmpite luate în pandemie, vaccinurile comandate aiurea, lipsa de experiență și de reacție în fata unor crize sanitare, sociale și economice. Românii nu au uitat, și au taxat.


PSD, partid cu experiență și vechime, aflat la Guvernare (deci favorit la alegeri), nu reușește să scoată un candidat fără trecut politic controversat, integru și cu o imagine curată, bine cotat la nivel de imagine și cu priză la toate categoriile de electorat.
Vine cu un personaj dubios, cu un istoric politic îndoielnic, incisiv doar în plan profesional ( Horeca știe despre ce e vorba), dar fără viziune și substanță.

Scuze, dar aia cu #EuNuDorm nu a convins. Sunt mulți hiperactivi, cu insomnii. Dar asta nu e vreo garanție că știu să scoată orașul din rahatul în care e.
Primăria Constanța s-a câștigat pe lipsa unor contracandidați serioși, pe lipsa unor proiecte sustenabile și realizabile, pe o campanie exclusiv negativă de critică și defăimare a actualei administrații locale, pe un orizont redus de așteptări a cetățenilor și pe veșnica indolență a românului „lasă, mă, că merge și așa”.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri