15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Inundații la Constanța

spot_img

Trebuie citit

În cursul zilei de astăzi – 13 iunie 2021, în județul Constanța s-au înregistrat averse torențiale care au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe unele străzi, depășind în anumite zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare. În acest sens, la Dispeceratul societăţii s-au înregistrat până la această oră aproximativ 25 de sesizări, primite cu preponderență din localitățile Medgidia, Cernavodă, Ovidiu, Techirghiol și Constanța. Pentru rezolvarea tuturor solicitărilor primite, RAJA acționează cu 14 echipe de intervenţie în județul Constanța și 12 în restul județului, dotate cu wome, vidanje și motopompe de mare putere.

În prezent, ca urmare a căderii de tensiune, nu se poate furniza apă potabilă în localitatea Valea Dacilor; reprezentanții furnizorului de energie preconizează remedierea avariei în jurul orei 17.00. Lipsa energiei electrice se înregistrează și la sursele Ostrov și Lipnița, abonații fiind alimentați cu apă din rezervoare.

Echipele RAJA fac tot posibilul să asigure furnizarea apei la parametrii optimi atât timp cât nu vor mai apărea fluctuații sau întreruperi în alimentarea cu energie electrică.   

Solicităm tuturor abonaților care se confruntă cu probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, să sesizeze aceste aspecte la dispeceratul societății, la numarul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acționeze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor situațiilor înregistrate.   

Pe măsură ce vom avea mai multe informații din teren, referitoare la această situație, vom reveni cu amănunte!

Biroul de presă RAJA SA Constanța

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri