33.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Primăria Constanța îi jignește pe beneficiarii tichetelor sociale!

spot_img

Trebuie citit

Pe pagina de facebook a Primăriei Constanța, postarea referitoare la acordare tichete sociale cu o valoare nominală de 250 lei este ilustrată cu o fotografie care îi jignește pe beneficiarii acestei măsuri adoptate de guvern! Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a avut o reacție dură față de disprețul afișat de Vergil Chițac, primarul municipiului reședință de județ.   

 “Am intrat pe pagina de facebook a Primăriei Constanța. Motivul? Sunt constănțean și mă interesează ce se întâmplă în municipiul în care trăiesc.

Recunosc, nu am apucat să citesc textul referitor la acordare tichete sociale cu o valoare nominală de 250 lei, șocat fiind de fotografia care ilustra postarea .

Este o realitate,  suma de mai sus nu este suficientă pentru a acoperii nevoile din acestă perioadă marcată de  multiple crize. Dar de aici până la BATJOCURA la adresa unei categorii sociale este o distanță lungă. Parcursă cu nonșalanță, ca să nu spun altcumva, de Primăria Constanța, de primarul PNL al municipiului reședință de județ!!! 

O fotografie spune cât o mie de cuvinte! Cea de pe pagina Primărie Constanța, o mână întinsă pătată pe alocuri, vorbește, înainte de orice, despre aroganța manifestată de conducerea acestei instituții față de constănțenii aflați în nevoi.

Prin această imagine umilitoare pentru mii de constănțeni care vor beneficia de tichete,   administrația de dreapta din Constanța a arătat ce părere are față de măsurile sociale luate de un guvern din care, culmea, face parte și PNL!

Domnule Vergil Chițac, acești oameni nu au nici o vină că, după o viață de muncă cinstită, au pensii mult prea mici! Domnule primar PNL, acești oameni nu au nici o vină pentru că sunt plătiți cu salariul minim pe economie – sau din trei în trei luni – de mulți dintre patronii ale căror interese sunt susținute de partidul dumneavoastră!

Domnule Vergil Chițac, constănțenii care vor primi aceste tichete sociale nu sunt niște cerșetori, așa după cum ați ținut dumnevoastră să îi prezentați.  Sunt beneficiarii unui program  susținut de premierul PNL, aprobat de miniștrii PNL, votat de parlamentarii PNL!

Este evident că primarul PNL al Constanței disprețuiește oamenii aflați în nevoi și nu are nimic în comun cu noțiunile de  solidaritate și empatie!

Domnule primar PNL, vă somez  public să scoateți acea fotografie JIGNITOARE de pe pagina de facebook a instituției pe care o conduceți. Vremelnic…

În caz contrar, ar fi cazul să vă asumați public atitudinea de DISPREȚ față de cetățenii muncipiului. Atitudine pe care, de altfel, o manifestați în multe alte situații… “, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.  

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri