29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

O companie din Iași va realiza proiectul noului Acvariu de la Constanța

spot_img

Trebuie citit

Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de proiectare pentru obiectivul de investitie „Construirea, organizarea si dotarea unui nou Acvariu in cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța”. Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp, cu un circuit vizitabil de minim 270 metri liniari.

onsiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de proiectare (SF/DALI, PT+DDE, PAC și a documentațiilor complete necesare depunerii, obtinerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizatiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța”.

Se propune realizarea unui nou Acvariu necesar îmbunatățirii diversității și atragerii de mai mulți vizitatori în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp, cu un circuit vizitabil de minim 270 ml.

Noul imobil trebuie să țină cont de arhitectura generală a zonei și de noile construcții care sunt executate sau în curs de execuție. Pentru a avea o imagine unitară se vor folosi materiale similare noului bazin (extindere Delfinariu) care este în curs de execuție și care este în imediata vecinatate. Se dorește o arhitectură organică modernă, cu materiale de actualitate (membrane translucente și transparente), pereti verzi și iluminare a fațadelor pe timpul nopții.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 535.500 lei. Câștigătorul contractul este societatea Expert Project Team, cu sediul social în Iași.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri