17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Codruța Kovesi și Parchetul ei european ar trebui să se sesizeze în cazul Eurovision!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Pare o glumă?! Nu e deloc.

Juriile din 6 țări – România, alături de cele din Georgia, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru – au fost descalificate aiurea, cu schimbarea regulilor în timpul jocului și falsificarea voturilor. Acest lucru a afectat ȘI votul publicului, care a plătit bani, ca să voteze.

Vorbim de milioane de euro, pe care cei păcăliți nu îi vor primi înapoi. Aici nu vorbim de Ucraina, de cât de proastă sau bună a fost melodia lor. La urma urmelor, Eurovision nu e un „song contest”, așa cum se declară, ci un joc de strategie geo-politică, bazat pe simpatii regionale, cumetrii între popoare dar și ură de veacuri între unele din ele, disiparea diasporei și consistența ei într-o țară sau alta. Nicio legătură cu muzica.

În plus, ce „nereguli” a descoperit EBU? Faptul că de decenii țările scandinave își dau voturile între ele?! Că Marea Britanie votează sau nu Irlanda, în funcție de cât de activă e IRA în perioada respectivă?! Că Belgia dă voturile Franței și Olandei – și invers?! Că fostele țări iugoslave se votează între ele? Că Albania dă maxim Greciei?! Că Moldova și România se votează între ele?! Serios?!?

Dar, foarte probabil, Parchetul european al Codruței Kovesi e ocupat să ancheteze dacă în toate țările riverane războiului din Ucraina s-au plătit la timp facturile telefonice ale centrelor militare zonale.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri