14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Polaris M Holding oferă gratuit pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în Costinești și sat Schitu

spot_img

Trebuie citit

În perioada 19.12 – 30.12.2022, Polaris va distribui, în comuna Costinești și sat Schitu, pubele negre pentru colectarea deșeurilor reziduale și pubele galbene pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

𝐋𝐮𝐧𝐢, 𝟏𝟗 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, în intervalul orar 𝟎𝟗:𝟎𝟎 – 𝟏𝟓:𝟑𝟎, se vor distribui pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în satul 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐭𝐮, pe următoarele străzi:

𝐏𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐚̆, 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐒𝐚𝐥𝐜𝐚̂𝐦𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐅𝐞𝐫𝐨𝐯𝐢𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̗𝐢 𝐩𝐞 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐋𝐚𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢.

Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pe cea a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728.281.689.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri