16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Concursuri de angajare la Delfinariul Constanța

spot_img

Trebuie citit

În data de 15 noiembrie a.c., la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța s-a desfășurat un concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante, respectiv de muncitor calificat – îngrijitor de animale, treapta IV din cadrul Secției Microrezervație și păsări exotice.

La acest concurs s-au înscris două persoane. Este vorba despre C. I., care a fost admis cu un punctaj final de 68,83 puncte.

De asemenea, în intervalul 15 – 18 noiembrie, s-a desfășurat concurs pentru ocuparea unei funcţii contractuale de execuție vacante, respectiv  supraveghetor din cadrul Secției Delfinariu.

La acest concurs s-au înscris doi participanți, ambii obținând rezultat favorabil. Cea mai bună medie a obținut-o însă L. F., 76 de puncte, care a devenit astfel angajat al CMSN Constanța.

Precizăm că, în conformitate cu art.30, al.4 din HG 286/2011, „se considera admis la concursul pentru ocuparea unui post vacant/temporar vacant candidatul care a obținut cel mai mare punctaj dintre candidatii care au concurat pentru acelasi post, cu condiția ca aceștia să fi obținut punctajul minim necesar”, au precizat reprezentanții CMSN Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri