22.4 C
Constanța
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Înscrieri pentru ediția 13 a H3RO Mamaia

spot_img

Trebuie citit

Smartatletic, organizator al celei mai mari competiții de triatlon din Estul Europei, anunță că înscrierile sunt deschise pentru ediția cu numărul 13 a competiției de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 2 octombrie 2021.

Pe lângă pasionații de triatlon, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezenta sportivii din echipa Olimpica a României, Felix Duchampt și Antoanela Manac precum și cei mai buni triatloniști din loturile naționale de triatlon.

Federația Romana de Triatlon anunță că în cadrul competiției H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start,  500 de sportivi respectând normele covid 19 în vigoare. Competiția va îngloba două Campionate Naționale și două Cupe ale României.

Premiile totale vor fi record, în valoare totala de 42 200 de lei.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului este de 210.419, 19 lei.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri