25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

OK, se reziliază! Da’ ce facem cu para-ndărătul?!?

spot_img

Trebuie citit

Lucrările de reabilitare a centrului Constanței sunt în întârziere. Ba mai mult, unele din ele sunt prost făcute. De pildă, zilele acestea o bună parte din bordurile care delimitează pista de biciclete de pe bulevardul Ferdinand, municipiul Constanța, se scot, deși au fost montate recent. În al doisprezecelea ceas, Primăria Constanța a trimis notificare de reziliere a contractului firmei care execută lucrările, Meva Concept.

Supervizorul lucrărilor a emis mai multe ordine administrative de remediere a neconformităților. Acestea se referă la trotuarul situat pe bulevardul Ferdinand, între strada Theodor Burada și Mihai Viteazu, pe partea stângă de mers, neînceperea lucrărilor la fântânile arteziene, nefurnizarea panourilor informative la stațiile CT Bus, nefurnizarea automaților de semaforizare.

Ce se întâmplă pe bulevardul Ferdinand?!

În ceea ce privește bordurile de pe bulevardul Ferdinand, acestea sunt demontate pentru că nu au fost montate la cota necesară. Pe partea cu strada sunt mai jos decât prevede proiectul, astfel încât, atunci când s-ar asfalta, pista de biciclete ar avea un strat de numai trei-patru centimetri de asfalt, în comparație cu cei 10 cm necesari. Problema a apărut mai demult acolo, dar nu a fost remediată până acum. Recent, cei de la Meva au venit cu câțiva muncitori, care au scos bordurile și le-au lăsat așa, în loc să evacueze amplasamentul.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri