8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

Polaris M Holding: colectarea separată începe de pe băncile școlii!

spot_img

Trebuie citit

Luni, 18 decembrie, am răspuns afirmativ invitației venite din partea doamnei învățătoare Samata Aurelia, de a desfășura o lecție deschisă, alături de elevii clasei a II a G de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea, pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile și protecția mediului.

Ne-au întâmpinat elevi foarte conștiincioși, familiarizați deja cu procesul colectării separate, dar în același timp dornici să afle noi informații despre cum pot proteja mediul încojurător. Lecția a fost interactivă, elevii ne-au povestit ce înțeleg ei prin protejarea mediului şi li s-a explicat ce pot face în plus pentru a deprinde un comportament ecologic. Lecția s-a încheiat cu un exercițiu practic, în urma căruia au învățat cum să colecteze corect.

La finalul lecției, elevii au fost răplătiți cu daruri din partea companiei Polaris: jocuri puzzle cu tematică ecologică, cutii cu saci fabricați din deșeuri reciclabile și dulciuri.

Misiunea noastră este de a ajuta copiii să înțeleagă ce înseamnă un comportament corect față de mediu, ei reprezentând consumatorii de mâine ai resurselor. Dezvoltarea unei conştiințe ecologice îi va ghida să ia decizii corecte şi pe viitor.

Copiii sunt micii ambasadori ai reciclării, iar prin intermediul lor, practica colectării separate poate ajunge un obicei şi în cadrul familiei sau prietenilor.

Mulțumim pentru invitație elevilor şi doamnei învățătoare!

POLARIS M HOLDING

#colecteazaseparat #implicare #protejeazamediul #polaris

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri