6.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

„Ce faci păpușa, ce bine arăți, nu ieși la o cafea?!”

spot_img

Trebuie citit

Pentru cei care nu au călcat în viața lor într-o sală de fitness dar vor să o facă, o să vă spun la ce să vă așteptați să întâlniți acolo. Pentru că, dragilor, vorbim despre o expoziție de tipologii umane și comportamente ce merită studiate!


În primul rând găsim Pițiponcas siliconatus. Acele domnișoare machiate strident,cu o coafură impecabilă de domnișoare de onoare. Credeți că ele sunt acolo să transpire pe bandă până se înroșesc ca dracii și li se lipește pleata de față? Nuuuuu. Cu gesturi atent studiate,cu privirea unui animal de pradă urmăresc ca într-un ritual de împerechere masculii din jur și cu zâmbete încadrate de ruj roșu intră în vorbă cu cei care cad în plasă. Feline periculoase, acestea se arată neputincioase în fața maldărelor de fiare pe care nu știu să le folosească și pentru care au nevoie de îndrumare. După 10 minute de tatonări, fiara și prada se îndreaptă spre vestiare și apoi pleacă împreună. Misiune îndeplinită!
Apoi avem „Pătrăţeii”. Exemplare masculine pe care poți studia perfect anatomia corpului uman. Ăștia au habitatul lor din care rareori ies. Stau în grup iar principala activitate atunci când nu trag de fiare și icnesc a deznădejde este să își admire reciproc deltoizii și mușchii trapezi. Și când zic să își admire, nu mă refer la privitul cu invidie unul la celalalt ci la contact fizic. „Ia uite bro’ ce tare e, ce tonifiat, pune mâna”… Awkward as fuck!
Pe locul trei sunt bătrâneii. Ăștia sunt simpatici, nu vor, nu pot dar insistă. Speriați de medic ca EKG-ul nu a ieșit prea bine și colesterolul e razna, vin la sală crezând că tărie că cele 5 minute pe bicicletă, o dată pe lună le va scoate niște analize mai bune data viitoare.Ce dacă acasă în frigider îi așteaptă tochitura și oala cu sarmale, intenția contează.
O altă specie demnă de semnalat este „Masculus libidinosus”. Cam la 50 spre 60 ani,cu podoaba capilară înjumătățită și mândru purtător de burta de bere înghesuită în tricou mulat, la fel ca Pițiponcas silliconatus el nu se află acolo pentru sport. Ci pentru agățat. Dacă iese bine, dacă nu, măcar adună pe retină ceva material cu care să își fabrice niște fantezii când va face amor cu nevasta de acasă. Pentru că da, când abordează vreo fată cu „Ce faci păpușa, ce bine arăți, nu ieși la o cafea după ce termini aici?”abia poți să răspunzi. Te orbește teribil aurul verighetei de pe deget.
Și apoi mai suntem noi, ăștia care în naivitatea și prostia noastră venim la sală pentru scopul ei adevărat și care tragem pentru că avem nevoie sau pentru că ne face plăcere sportul și exercițiul fizic, fără dorința de a socializa, agăța sau agasa pe cineva.

Mai avem loc?

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri