36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Ziua Carierei Albastre la Universitatea Maritimă din Constanța

spot_img

Trebuie citit

Vineri, 26 noiembrie 2021, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza cea de-a V-a ediție a Zilei Carierei Albastre.

Evenimentul este dedicat studenților și elevilor constănțeni și se desfășoară în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR — Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.
Evenimentul abordează problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.
Ziua Carierei Albastre va fi o excelentă ocazie de întâlnire pentru elevii de liceu și studenții Universității Maritime din Constanța cu reprezentanții angajatorilor cu o puternică prezență pe piața sectoarelor menționate anterior.

Această întâlnire va avea loc vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 11:00, la sediul Universității Maritime din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr 104 în sala E710.
Avem certitudinea că pregătirea și experiența dumneavoastră vor contribui la stimularea tinerilor spre selectarea unei „cariere albastre” și în același timp, le vor oferi îndrumarea necesară acum la începutul acestui nou stagiu de pregătire.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați: Lect. univ. dr. Ana Olteanu, Director Departament Management în Transporturi, E-mail: ana.olteanu@cmu-edu.eu

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri